Meubels en accessoires spelen met de kleuren van Brazilië

Meubels en accessoires spelen met de kleuren van Brazilië


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wereldkampioenschap voetbal vereist, het decor is afgestemd op dit onmisbare evenement en neemt de kleuren van Brazilië aan. Van meubels tot accessoires, de score echoot levendige geluiden tegen de achtergrond van dynamiek. Vrolijkheid is daarom vereist met geel, blauw en groen als hoofddraden. Keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer bieden een kleurrijke en ritmische sfeer, die doet denken aan een ola vol ijver. Viva Brasil!

Geel voor pep

Ongetwijfeld trendy, neemt geel de inrichting van de woonkamer en keuken over, van de slaapkamer van het kind tot de speelkamer. Op de muren, op de ramen, op de bank overspoelt hij elke kamer met een helderheid vol warmte. De accessoires mogen niet worden overtroffen: van de lamp tot de kussens, het geel is verkrijgbaar in verschillende min of meer heldere tinten. Wat betreft het overwegend gele tafellinnen, het geeft een mooie scherpe noot aan maaltijden die met familie of vrienden worden genomen. Om de Braziliaanse kaart te spelen, moet u deze onderbreken met een paar groene toetsen. Natuurlijk is het tijd om het decor op te vrolijken met een paar reproducties van hedendaagse Braziliaanse kunst en om kunstenaars zoals De Oliveira Zaira of zelfs Seemann Marcos Rogerio Dalforno te eren.

Fotocredits: La Redoute

Groen omdat we erin geloven

Groen, de kleur van hoop, is ook symbolisch voor het Amazone-regenwoud. Ook supporters van het Franse team kunnen de kaart van hoop spelen door groen uit te nodigen in hun interieur. Een delicate kleur, die echter niet wordt aanbevolen voor een totale look. We kunnen daarom in verschillende tinten groen spelen en van de gelegenheid gebruik maken om de natuur in huis te brengen. Een grasmat verwelkomt fans van de ronde bal die graag de waanzinnige wedstrijden willen volgen. Te associëren met een plantenmuur met het mooiste effect, alleen bestaande uit planten met bont blad van groen en geel en planten met gele bloemen. Om het decor helderder te maken, voegt u een paar gekleurde, effen of gestreepte kussens toe die bij dezelfde warme gordijnen passen.

Fotocredits: Truffaut / La Redoute

De blauwe lucht van Rio

Een andere essentiële kleur voor een Braziliaans decor: blauw. Het roept zowel de hemel van Rio de Janeiro als het blauw van de Atlantische Oceaan op. Deze kleur, die bijzonder gemakkelijk in de decoratie te integreren is, is ideaal om een ​​vleugje rust te brengen. Dus we stoppen het in de slaapkamer, maar niet alleen. De badkamer kan azuurblauw zijn met zongele accenten. Sommige accessoires en badtextiel kunnen worden gekozen in tinten groen om de drie kleuren van Brazilië te gebruiken. In de verschillende kamers van het huis moeten de muren van sommige maskers versierd met blauwe veren, representatief voor het populairste Braziliaanse festival: het Carnaval van Rio, nog worden ingericht. Tot slot, om het decor voor Brazilië te verfijnen, waarom niet inspiratie halen uit het talent van een paar eigentijdse ontwerpers die gespecialiseerd zijn in moderne meubels, zoals Tenreiro. Sommige exemplaren van absolute lichtheid, gevonden op de speciale rommelmarkten, zullen onvermijdelijk hun plaats vinden in een sfeer vol exotisme.

Fotocredit: La Redoute


Opmerkingen:

 1. Fektilar

  Geen overbodige woorden verspillen.

 2. Nikhil

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. We zullen bespreken.

 3. Stafford

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 4. Motilar

  In al deze schoonheid!

 5. Kazirisar

  Uhahahah

 6. Goltilrajas

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Voer in dat we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 7. Mac

  Yes it is logically correct

 8. Gabbar

  Bedankt voor de huidige informatie !!!Schrijf een bericht