Trend: nieuwe kaarsen verbeteren het huis

Trend: nieuwe kaarsen verbeteren het huis

Als er één accessoire is dat het goed doet in huis, is het de kaars. Klein decoratief juweel, het verleidt met zijn elegantie en zijn warme geest, of het nu gaat om aanbieden of om plezier te hebben. De geurkaarsen zijn nu zelfs echte handtekeningen van ons interieur. Dit enthousiasme belooft ons een zeer rijke comeback en onze selectie zou u moeten helpen uw keuze te maken.

De nieuwe Astier de Villatte-kaarsen

Voor dit nieuwe schooljaar heeft de specialist in chique en originele geurkaarsen opnieuw een beroep gedaan op de New York-ontwerper John Derian voor een geheel nieuwe creatie. De kaars van Provincetown is bedoeld als een verademing, zeewind en natuur zoals het favoriete dorp van de ontwerper. We vinden steranijs, basilicum, bergamot, ceder, koriander, eucalyptus, venkel, gember en pepermunt voor een reuk- en designreis dankzij het glas versterkt door Designer. (55 euro voor de mousserende glazen bokaal, 120 euro voor de keramische bokaal Astier de Villatte en John Derian).

Iba laaggeprijsde geurkaarsen

Om uw interieur met subtiliteit te parfumeren, biedt Iba kaarsen die een delicate geur combineren met een mooi ontwerp dat de decoratie verbetert. Dankzij organische etherische oliën nodigen de vier kaarsen in de collectie je uit om te reizen. Het is aan jou om te kiezen tussen een uitje op Bali, een tussenstop in Madagascar, Dreams of the Orient of een avond bij de open haard. Voor 5,55 euro in supermarkten bieden ze 40 uur geur en bieden ze 60% plantaardige was, een lont van natuurlijk hout en zelfs een gerecyclede kartonnen verpakking! Dit is het goede nieuws voor het nieuwe schooljaar!

Kaarsen te koop bij de Aquarelle-bloemist

Voor een kaars die naar bloemen ruikt, wat is er natuurlijker dan jezelf een model aanbieden bij de bloemist? Het merk Aquarelle heeft zijn kennis van bloemen en vooral hun parfums gebruikt door een reeks geurkaarsen met natuurlijke bloemengeuren te lanceren. Ze zijn te vinden in vijf maten en zes smaken. Het is aan jou om te kiezen tussen Jasmine, Neroli, Cedar, Fig Tree, Red Peony, Garden Rose en Tuberose om bloemen op een nieuwe manier in je interieur te brengen. Het goede nieuws is dat het merk zijn kaarsen ook overal in Frankrijk levert! Iets om de traditionele bloemenboeketlevering te onttronen.

Couture kaarsen van Welton London en Courrèges

Om het universum van Courrèges in uw interieur opnieuw te beleven, vertrouwde Atelier Design Courrèges aan John-Paul Welton, maker van parfums in Grasse, de creatie van een olfactorisch universum dat de couturegeest van het huis zou vertegenwoordigen. Deze samenwerking heeft dus drie kaarsen in de Courrèges-kleuren voortgebracht: intense roos geïnspireerd door de ochtenddauw, frisse en lichte zilveren natuur en licht goud met watertonen. De kaars wordt alleen verkocht of in een prachtige glazen kubus die dient als een lichtbak voor een echt designobject ondertekend Courrèges. Onze praktische tafeldecoratievideo's


Video: Hoe krijg je een gezonde slaapkamer?