Een familiale huislounge

Een familiale huislounge


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De stijl van het familiehuis neemt toe en is de laatste jaren een fundamentele trend geworden. Met zijn authentieke meubels die zowel chic als klassiek zijn, de rustgevende en warme tinten en de vele decoratieve objecten die generaties doorkruisen, heeft de gezinswoningstijl alles. Voor vriendelijke familiereünies nemen we de huisstijl van onze familie in onze woonkamer aan zonder verder oponthoud.

Een landelijke familiekamer

Deze lounge is ontworpen om het hele jaar door familie en vrienden te ontvangen en combineert op elegante wijze het landelijke karakter en de moderniteit. Hij verleidt met zijn sobere universum, dicht bij de natuur. De natuurlijke materialen, het kleurenpalet, zowel helder als warm, schommelen tussen wit en beige en geven de hele ruimte een authentieke en geruststellende stijl. De inrichting die bestaat uit talloze objecten en souvenirs is bedoeld om gezellig en gezellig te zijn, zoals de zachte bank die in het midden van de ruimte troont en de klok schijnbaar recht uit een ander tijdperk.
Fotocredit: Maisons du Monde

De elegantie van de klassieke familiekamer

Soberheid en eenvoud zijn aan de orde van de dag in deze klassieke woonkamer in Haussmann-stijl. Laat u betoveren door de nobele materialen, de ruime afmetingen van het meubilair en de zachte en rustgevende kleuren van deze charmante woonkamer. De ster van dit interieur, de zeer gezellige linnen bank die zowel modern als oud combineert, versterkt de geest van het ouderlijk huis van weleer. Kenmerkend voor deze trend is de klei-open haard de belofte van lange familie-avonden bij de open haard.
Foto credits: Du Bout du Monde

Een etnisch geïnspireerde familiekamer

De traditionele huisstijl van het gezin zorgt voor een revolutie in dit etnisch geïnspireerde interieur. We richten ons op comfort, de warme en gastvrije kant door warme kleuren te prefereren en decoratieve objecten uit de hele wereld te selecteren. Met behoud van de traditionele codes van de familiehuisstijl, wordt de woonkamer een toevluchtsoord, een cocon, waarin we proberen de problemen van het dagelijks leven te vergeten. En om dit effect te maximaliseren en deze cocoonkant te versterken, nemen we een comfortabele en zachte bank aan.
Fotocredits: Miral Déco

De zoetheid van de romantische familiekamer

Een beetje landelijke lucht getint met romantiek drijft in deze warme en natuurlijke woonkamer. Om het charme-effect van weleer te versterken, maken we plaats voor de tonen van wit, beige en grijs die ongetwijfeld zoetheid van leven en sereniteit zullen brengen. Om het effect van veroudering in de tijd te accentueren, spelen we het contrast tussen de kleur van het hout en die van het patina en geven we de voorkeur aan gebogen vormen die een authentieke kant aan ons interieur geven. De zure kleuren van de met subtiel gekozen objecten verjongen de algemene sfeer.
Foto credits: Maison du monde

De charme van grote familiehuizen

De stijl van het familiehuis is ook de grote familiehuizen van weleer. Om aan de grote volumes van deze huizen te voldoen, geven we daarom de voorkeur aan meubels met imposante afmetingen en kiezen we voor meubels gemaakt met nobel hout dat met de tijd is verbeterd. Net als deze sublieme tafel, ideaal voor levendige en vriendelijke familiereünies, selecteren we kleurrijke en warme decoratieve objecten. Kaarsen die hier en daar worden geplaatst, zullen de atmosfeer verwarmen. Ten slotte spelen we de eigentijdse kaart door een trendy kleur voor de muren te kiezen.
Foto credits: Du Bout du Monde

Video: Wat is een familiale verzekering?


Opmerkingen:

 1. Malalkis

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik stel het voor om te bespreken.

 2. Kazikasa

  .Zelden. Je kunt zien, deze uitzondering :)

 3. Rigel

  Tussen ons tijdens het spreken, zou ik dat niet doen.

 4. Abisha

  The sympathetic sentence

 5. Cheyne

  Ik zal vrij zijn - ik zal zeker schrijven wat ik denk over dit probleem.Schrijf een bericht