Video: een decor met veertafels

Video: een decor met veertafels


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is nieuws dat iedereen goed doet: de lente is terug! De natuur wordt herboren en nodigt zichzelf uit aan onze tafel: waarom geen tafel opzetten onder het teken van lentegroen? Iets om gasten te verrukken en de winter voorgoed te vergeten. Volg de gids!

Bekijk de video:

De fasen:

Begin met het instellen van de toon door de tafel aan te kleden met een wit tafelkleed, een klassieker die twee sterke punten van de lente oproept: helderheid en zachtheid. Maar als er één kenmerk is om te onthouden, dan is het wel het ontwaken van de natuur! Kies daarom voor een graskleurige stof om hem te eren. Met een deel van de tafel is deze stof alleen al voldoende om de toon te zetten. De gerechten spelen ook het spel: groen van kleur, de borden maar ook de glazen zorgen voor een 100% natuurlijke sfeer. Maar het is nog niet voorbij! Om het geheel te perfectioneren, aarzel niet om Moeder Natuur echt uit te nodigen voor de tafel, met een rieten mand gevuld met tuinbloemen, een kleine rustieke noot waar we in het voorjaar van dromen, kandelaars versierd met takken en een delicaat middelpunt samengesteld uit bloemen en bloemblaadjes.

Decoratie idee:

Wek deze set in zachte kleuren met flitsende linten die de linnen servetten en het handvat van de mand omwikkelen.

Winkelen:

Om u te helpen bij uw tafeldecoratie, zijn hier enkele winkelideeën die we voor u hebben geselecteerd: Livia groene borden ALINEA Livia dessertborden groen ALINEA Lali steelglazen ALINEA Wit vierkant Kent tafelkleed ALINEA Fabulös waterglas IKEA Dankzij Waterverf voor bloemen. Tafelontwerp en enscenering door Véronique Antelme-Rambaldi.

Video: Insideeus - Ecstasy Official Video


Opmerkingen:

 1. Najjar

  Heeft toevallig vandaag dit forum gevonden en het is geregistreerd om deel te nemen aan de discussie over deze vraag.

 2. Liang

  Leuke post! Ik heb veel nieuwe en interessante dingen voor mezelf bedacht! Ik ga een link geven aan een vriend in ICQ

 3. JoJolkree

  Welke zin... super, prachtig idee

 4. Tila

  Toevallig bent u niet de expert?

 5. Mojin

  Wat een goede zinSchrijf een bericht