Welke kleuren passen bij een lichtgrijs parket?

Welke kleuren passen bij een lichtgrijs parket?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Grijs parket, een tijdloos


Tijdloos, origineler dan houtkleurig parket, grijs parket heeft nog lange dagen voor zich. Het is met name geschikt voor een eigentijdse interieur-, loft- of appartementstijl.

Afhankelijk van het gekozen type schaduw en de intensiteit van het grijs, krijgt u een andere stijl in uw interieur. Industriële, Scandinavische of zelfs klassieke decoratie: het past bij alles!

Grijs parket kan worden afgenomen in massief hout, maar ook in gelaagd parket of zwevend parket. Het is aan u om het type parket te kiezen dat bij u past en dat past bij uw budget.

Grijs en blauw parket voor een strandstijl


Als we aan grijs parket denken, zien we meteen drijfhout gestrand op de stranden. Dit met zout versleten hout heeft een vintage en natuurlijke uitstraling die beide zeer trendy is.

Het kustthema is daarom duidelijk. Zo zult u begrijpen dat uw parket perfect zal passen bij verschillende tinten blauw die de open zee oproepen.

Van heel donkerblauw voor een Atlantische geest tot een lichter mediterraan blauw, je hebt de keuze! Aarzel niet om een ​​kleine laag grijs in de decoratieve objecten toe te voegen om uw decor te voltooien om de kiezelstenen te herinneren aan de grote uitgestrekte stranden. Door alleen met kleuren te spelen, wordt uw decor geplant en blijft het geheel zeer elegant.

Verf uw muren wit om het geheel helder te maken. Als u wanden met panelen heeft, accentueert dit het "strandhuis" -effect, zoals Californische huizen.

Grijs en paars parket voor een charmante stijl


Een grijs parket kan heel goed een verweerde vloer oproepen, verouderd door tijd. In dit geval nodigt het uit tot een charmante decoratie waarbij antiek meubilair de schouders bedekt met gemêleerde stukken voor een enigszins verouderde sfeer. Dit is vooral het moment om te vallen voor armoedige chique meubels, in grijs / witte tinten.

Om het geheel op te warmen, kunt u paarse, paarse of oude roze tinten gebruiken die de hele kamer zacht maken. Breng kleur aan door verf of behang maar ook door textiel met gordijnen of kussens. Deze combinatie is ideaal in de slaapkamer van een meisje of in een landelijke woonkamer.

Voor een retro-chique sfeer, voeg een paar decoratieve objecten in goud messing toe, zoals een lamp of snuisterijen. Het gouden metaal past heel goed bij zowel paars als grijs.

Grijs parket en beige tinten voor een boho-sfeer


De afgelopen jaren zijn neutrale kleuren van Scandinavische inspiratie essentieel geworden. Plots ben je perfect in gedachten met je grijze parket.

Dit type decoratie is bijzonder geschikt voor een boho-interieur. Om uw decor te voltooien, hoeft u alleen maar neutrale tinten zwart-wit te gebruiken. Je zult in staat zijn om met een beetje meer grijs te spelen, maar je zult vooral kiezen voor beige tinten en natuurlijk hout waarmee je een warmere kamer hebt.

Wanden, meubels en decoratieve accessoires behouden dezelfde kleuren voor een mooie harmonie. Het is ideaal voor een op cocooning geïnspireerde woonkamer of slaapkamer waar je speelt met warme materialen zoals wol, macramé of katoen.

Grijs en zwart parket voor de designer touch


Grijs is een echte aanwinst voor een verfijnde decoratie omdat de donkere kleur de lijnen van het meubilair zal verbeteren. We kunnen dan inzetten designer inrichting uitgaande van een grijs parket dat een meer eigentijdse toets toevoegt.

Om dit te benadrukken, kiezen we vervolgens voor zwart dat op het meubilair of zelfs een deel van de muur wordt geïnstalleerd. Aarzel niet om te spelen met een zwart-wit contrast dat u een grafische decoratie met uw grijze parketachtergrond zal bieden.

Het voordeel van deze combinatie is dat deze kan worden toegepast op elke kamer in het huis, zelfs de ingang of het toilet voor visuele decoratie met een sterk karakter. Het is een stijl die met name geschikt is voor een eigentijdse woning (woningtype van de architect) of een groot appartement in loftstijl.


Video: parketvloer stofvrij schuren en olie grijs