Hoe de hoeveelheid te gebruiken verf beoordelen?

Hoe de hoeveelheid te gebruiken verf beoordelen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je van plan je interieur opnieuw te schilderen? Goed idee Voordat u echter naar de winkel snelt om uw kleuren en de benodigde apparatuur voor de realisatie van uw projecten te kopen, is het essentieel om vooraf de hoeveelheid verf te berekenen die u nodig hebt. Weet jij hoe je het moet doen? Vind meer artikelen over het thema: Citaten van schilderwerk

Zorg voor een hoeveelheid verf

Allereerst moet u het te schilderen oppervlak definiëren. Meet met een traditionele metaalmeter de lengte en breedte van elk deel van de muur, voeg alle metingen toe en je krijgt de omtrek. Vermenigvuldig dit met de plafondhoogte. Trek de openingen in de kamer af, zoals deuren, ramen, nissen ... en vermenigvuldig het verkregen cijfer met het gewenste aantal lagen.

Het belang van prestaties

Nadat u uw oppervlak hebt berekend en u hebt besloten hoeveel lagen u wilt aanbrengen, in het ideale geval om er twee te leggen, moeten we nu kijken naar de opbrengst. Dit bepaalt het volume dat een bepaald oppervlak bedekt. Voor een pot van 0,5 liter is de opbrengst bijvoorbeeld 5 m² of voor 5 liter verf is dit 50 m². Deze indicaties staan ​​op elke pot en zijn bij benadering. Ze variëren van het ene schilderij tot het andere. Dus om erachter te komen hoeveel liter u moet kopen, berekent u het te verven gebied, vermenigvuldigt u dit met het aantal lagen en deelt u het geheel door de opbrengst.

Enkele essentiële informatie

Het is beter om niet alleen het berekende aantal liters te kopen, maar een beetje meer te plannen. Inderdaad, afhankelijk van de textuur van de steun heb je meer verf nodig omdat de muur een grote hoeveelheid kan absorberen, vooral als het Placo® of glaswol is. Om dit ongemak te voorkomen, is het aanbrengen van een ondervacht een geweldig idee. Het gebruikte materiaal is ook belangrijk. Inderdaad, met een platte borstel zul je meer product gebruiken dan met een pistool of een roller. En het moet worden toegegeven, niet zijnde professionals, we gebruiken vaak meer producten dan nodig. Een kamer opnieuw schilderen kan snel en aangenaam zijn als u niet meerdere keren hoeft te stoppen om met verf te vullen. Denk er in alle gevallen aan om uw vloeren goed te beschermen, uw ondersteuning voor te bereiden, de muren moeten schoon en glad zijn en alle apparatuur bij de hand hebben.Opmerkingen:

 1. Gabrio

  Welke vermakelijke boodschap

 2. Ogilhinn

  Ik weet niet wat ik moet zeggen

 3. Quenton

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk.

 4. Christopher

  Het spijt me, dit is niet precies wat ik nodig heb. Wie kan er nog meer voorstellen?

 5. Digal

  Misschien zal ik weigeren))

 6. Mikataur

  Prima en tijdige reactie.

 7. Stanhope

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het bij het verkeerde eind. We moeten overleggen. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht