Ontmoet Pascale Flechelles, ontwerper bij Bloo Lands

Ontmoet Pascale Flechelles, ontwerper bij Bloo Lands


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Creations & Know-how fair, het nummer één evenement voor liefhebbers van Do It Yourself, wordt gehouden van 13 tot 17 november in Parijs, Porte de Versailles. Bij deze gelegenheid hebben we Pascale Flechelles ontmoet, die ons vertelde over BLOO Lands, een merk van originele en feestelijke LED-kaarsen.

Wat is je achtergrond?

Sinds ik een klein meisje was, heb ik mijn eigen handen gemaakt: breien, naaien, borduren, kerstcadeaus of bordspellen; het is een familietraditie. Toen ik ongeveer 30 jaar oud was, besloot ik een baan te doen waar ik blij van werd: ik verliet marketing en begon met handmatig maken. Gedurende 7 jaar had ik een porselein-schilder- en mozaïekwerkplaats, waar ik stukken hedendaags serviesgoed en mozaïekmeubels produceerde voor particulieren en bedrijven. Daarna richtte ik me op het schrijven van creatieve hobbyboeken over verschillende onderwerpen: porselein, mozaïek, patina, decoraties voor kinderkamers, enz. Mensen zover krijgen dat ze hun universum kunnen creëren, is een baan die me fascineert. Ik publiceerde met Flammarion, Hachette en Eyrolles. Ik ontdekte toen de wereld van het licht en de LED-revolutie. De technologische kwaliteiten van deze bollen zijn zodanig (niet opwarmen, zeer lange autonomie, zonder gevaar), dat ik echt een feestelijk universum rond deze kleine bollen wilde creëren.

Wat zijn je favoriete technieken?

Ik wil ze allemaal beantwoorden, voor zover ik het object wil bereiken dat ik in gedachten heb! Als ik moet lassen, las ik; als ik moet snijden, snij ik; Ik ben een geweldige autodidact en leer graag mijn hand. Ik maak ook mijn eigen technieken wanneer dat nodig is. Op dit moment zijn het de lichte sfeer, het tafeldecor, het feestdecor en de ontvangstinstellingen die mij aantrekken. Voor al deze prestaties gebruik ik papier, nieuws: 739845 stof, draad, patina, snijden, enz.

Waar kunnen we u ontmoeten?

In mijn atelier, op afspraak en op de vakbeurs Créations & Savoir-faire.

Waar kunnen we jouw creaties vinden?

Op de BLOO Lands-website, www.bloolands.com, op de BLOO Lands Facebook-pagina en in mijn pop-up shop, van 25 november tot 24 december, gelegen op 65, rue d'Argout, 75002 Parijs. Meer informatie gebruiksaanwijzing Ontdek de BLOO Lands-website Ga naar de website van de Creations & Know-how vakbeurs Onze creatieve vrijetijdsvideo's.Opmerkingen:

  1. Cullan

    Willig accepteer ik. Naar mijn mening is het daadwerkelijk, ik zal deelnemen aan discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben er zeker van.

  2. Arvad

    dat uiteindelijk?

  3. Mikak

    Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.Schrijf een bericht