Video: een kantoorgedeelte inrichten in een appartement

Video: een kantoorgedeelte inrichten in een appartement


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Werk je thuis en heb je een ruimte nodig voor je activiteit? Wilt u op een bureau kunnen studeren, maar heeft uw appartement onvoldoende ruimte? Thomas Bordas, van het Mamadeko-bureau in Parijs, biedt verschillende oplossingen voor het inrichten van een kantoorruimte in een klein appartement.

Bekijk de video:

Vind de perfecte locatie voor een kantoor

Voordat u begint met het installeren van een kantoor, begint u met het zorgvuldig observeren van uw appartement. Heeft het ongebruikte hoeken? Is de ingang groot genoeg voor een kantoor? Heb je erover nagedacht om gebruik te maken van de beschikbare ruimte in de gang? Al deze vragen verdienen het om serieus te worden beantwoord: de oplossingen die u zult bieden, zullen zeker het antwoord zijn op uw kantoorlay-outproject!

Kies het juiste kantoor

Wanneer u de ideale locatie voor uw kantoor hebt gevonden, moet u nadenken over het type kantoor dat het meest geschikt is voor uw ruimte. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om een ​​bureau in een kast te installeren, op te slaan wanneer u het niet gebruikt, en dus kostbare ruimte te besparen. U kunt ook een aangepast bureau in een nis of uitsparing in uw appartement, bijvoorbeeld onder planken, plaatsen. Denk ook aan het bureau dat aan de muur wordt bevestigd en eruit trekt wanneer dat nodig is. Leid ten slotte objecten af ​​van hun primaire functie: een console kan bijvoorbeeld als een bureau fungeren. Volg het advies van Thomas Bordas om een ​​praktisch en discreet kantoor op te zetten in een kleine ruimte. Bekijk de video Een kantoorruimte in een appartement regelen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Frederik Derbystraat 752 m Loods te koop in Paramaribo, Suriname


Opmerkingen:

 1. Brara

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik ben te laat voor de vergadering. Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk over deze kwestie.

 2. Hagop

  I think it's the wrong way And you have to curl up from him.

 3. Tegami

  Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 4. Steve

  Nogal grappig stuk

 5. Burne

  Sorry, ik heb deze vraag weggedrongen

 6. JoJojar

  Ik bied je aan om de website te bezoeken, waar veel informatie over het onderwerp van belang voor je is.Schrijf een bericht