Klein schaapje in mijn decor

Klein schaapje in mijn decor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Naarmate de winter nadert, heeft het huis een nieuwe decoratieve metgezel gevonden. Voor een warme inrichting adopteren we dit seizoen dringend een schaap in huis. Zeer zacht en geruststellend, het spreekt kinderen evenveel aan als hun ouders!

De oorsprong van de decoratieve schapen

Na herten en andere jachttrofeeën opent het huis een niet minder decoratief dier. Als we al schapenwol of de imitatie ervan gebruikten om het huis een cocoonstijl te geven door middel van tapijten en kussens, verschijnt vandaag het hele schaap in de decoratie. Populair gemaakt door de kunstenaar François-Xavier Lalanne exposeerde regelmatig in musea, maar ook door Hanns Peter Krafft in 1982 die schapen aanbiedt tegen betaalbare prijzen om het interieur op te vrolijken. Terwijl de winter nadert, keren de schapen terug naar de voorkant van het podium om ons interieur op te warmen.

Hoe gebruiken we het in decoratie?

Om een ​​schaap in huis te adopteren, heb je verschillende mogelijkheden. In de meest abstracte versie kunt u uzelf trakteren op een schapenvacht die u aan de voet van het bed of op een fauteuil zult hebben. Voor een beetje meer aanwezigheid in het huis, kunt u de schapen ook als motief gebruiken. Het dier wordt vervolgens weergegeven op een kussen of een decoratief object. Ten slotte, voor een warme en speelse decoratie tegelijkertijd, nemen we het decoratieve dier vierkant aan met de modellen van Hanns Peter Krafft maar ook die van AM.PM die de decoratieve sculpturen in het huis zullen spelen. En als je kinderen hebt, val dan natuurlijk voor een schommelschapen dat je kleintjes zal verrukken! Onze praktische creatieve vrijetijdsvideo's


Video: Taart decoreren - Dieren boetseren


Opmerkingen:

 1. Amani

  Het is jammer dat ik nu niet kan praten - ik haast me naar mijn werk. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker schrijven dat ik denk.

 2. Jai

  Sorry voor het bemoeien met ... Ik ben bekend met deze situatie. Laten we bespreken. Schrijf hier of in PM.

 3. Harry

  Parding, ik heb gedacht en heb het bericht verwijderd

 4. Zolomi

  In ieder geval.Schrijf een bericht