3 accessoires om het koele bed op te warmen

3 accessoires om het koele bed op te warmenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de herfsttemperaturen koelt de kamer af. Dus om zoete nachten door te brengen, accessoriseren we het bed met extra dekens. Qua stijl kiezen we uit onze drie ideeën voor een decoratieve slaapkamer, ongeacht de buitentemperatuur.

Voor de minder koude: een plaid aan het einde van het bed

Als je graag in een koele kamer slaapt, heeft het geen zin in slaap te vallen onder talloze lagen lakens en dekens. Als de temperatuur daalt, voeg je gewoon een mooie plaid toe aan het einde van het bed. Dit zal de sfeer in de kamer verwarmen en je kunt het 's nachts uitschakelen als je de behoefte voelt. Vermijd meteen de nepbont die te heet is en geef de voorkeur aan een kleine gebreide plaid die je deze winter ook vergezelt.

Voor de kille: een sprei

Autumn trapt de eerste koude rillingen voor je af. Dus om een ​​goede nachtrust te hebben, moet je jezelf uitrusten. In plaats van een bedeinde dat alleen je voeten verwarmt, kies je direct een sprei waarmee je een laag op je bed kunt toevoegen om je warm te houden. Wees gerust, de spreien zijn niet langer zoals die van onze grootmoeders en u zult decoratieve modellen vinden die uw bed stijl zullen geven.

Voor de zeer kille: een trooster

Als u geen nacht doorbrengt zonder te rillen, hebben wij de oplossing! Voeg een dekbed toe aan je bed voor een extra laag maat. Traditioneel in eendenveren, maar tegenwoordig vaker in synthetisch materiaal, laat het de kou niet door en is het erg gezellig. En het goede nieuws is dat het dit seizoen erg trendy is, dus je vindt het in alle decoratiewinkels. Onze video's voor het decor van de slaapkamer voor volwassenen


Video: Te warm met deze hitte? ZO koel je het snelste af! . HANDIG