Ik geef mijn oude meubels een facelift

Ik geef mijn oude meubels een facelift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meubilair raakt, net als vele andere elementen, uit de mode. Wat een paar jaar geleden trendy was, is nu ouderwets, zelfs oubollig. Betekent dit investeren in nieuw meubilair? Niet noodzakelijk ... Er zijn veel tips om uw oude meubels een opknapbeurt te geven. Hier zijn de tips van de redactie voor het vernieuwen van uw meubels en het bijwerken van uw interieur tegen lagere kosten.

Natuurlijk houten meubilair verandert van kleur

Enscenering aan huis is de grote trend van dit moment. Gestimuleerd door de beroemde Stéphane Plaza-show, Maison à vendre, stelt deze praktijk je in staat om je interieur tegen lagere kosten opnieuw in te richten met behulp van de aanwezige elementen. Natuurlijk houten meubilair is het gemakkelijkst om mee te werken. Na een zachte schuurbeurt, gedaan met fijne korrels, kunt u dit soort meubels lakken, beitsen of schilderen. De meest populaire kleuren om uw meubels een opknapbeurt te geven zijn wit en grijs. Of het nu in de vorm van beits of verf is, deze kleuren verfrissen het huis met behoud van de warme kant van het hout. Als je van fantasie houdt, kun je je meubels in blauw, groen of rood kleuren. Kies voor de beste resultaten altijd verven en vlekken die geschikt zijn voor uw ondersteuning.

Werk multiplex meubels

In tegenstelling tot houten meubels, moeten multiplexmeubels volledig worden bedekt. We kunnen ze niet vernissen of beitsen. U kunt ze echter in de kleur van uw keuze schilderen of ze met een kleeflaag bedekken. Deze laatste optie geeft je verbeelding de vrije loop. Uw meubels kunnen worden bekleed met leer, stoffen, kleuren, patronen, enz. Je kunt zelfs de lijmen vermenigvuldigen voor meer fantasie!

Dressing stoelen en fauteuils

Huishoudlinnen raakt snel uit de mode, vooral als je gekozen hebt voor gekleurde stoffen of patronen. Om uw stoelen en fauteuils een facelift te geven, verandert u eenvoudig de stoffen. Geef de voorkeur aan neutrale kleuren of kleuren die bij uw inrichting passen. We vermijden te originele stoffen die u slechts een tijdje zullen plezieren. Als je een oude bank hebt, bedek deze dan gewoon met een plaid, een dekbed of een laken. Investeer in gecoördineerde kussens om uw zithoek een beetje gezelligheid te geven.

Wijzig handgrepen

Het lijkt triviaal, en toch ... Het veranderen van de handgrepen van uw meubels kan ze transformeren! Een eenvoudig wit meubel kan een cachet hebben, het keukenmeubilair zal voor hen onmiddellijk worden verjongd. Als u van plan bent uw meubels te schilderen, te beitsen of te bedekken met een zelfklevende coating, kan het veranderen van de handgrepen essentieel zijn, vooral als u de verschillende meubels in een kamer wilt verenigen. U zult begrijpen dat, voordat u een klein fortuin uitgeeft aan nieuw meubilair, uw huidige meubilair opknapt met al ons advies.


Video: Erica drijft Martien tot WANHOOP! Chateau Meiland


Opmerkingen:

 1. Nakasa

  Igor zhzhot)))) en jij bent het niet die per ongeluk het huis daar in brand heeft gestoken ??

 2. Meir

  Overigens gebeurt deze gedachte nu

 3. Vali

  Het is opmerkelijk, het is het waardevolle antwoord

 4. Arend

  ongelukkige gedachteSchrijf een bericht