Video: opslagruimte in een kleine studio regelen

Video: opslagruimte in een kleine studio regelen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De verhuizing naar je studio is net gedaan en je bent bang om te weinig ruimte te hebben? Ben je het zat om je spullen over de vloer te slepen vanwege ruimtegebrek? Geneviève Méchali, adviseur in inrichting en indeling van het appartement, geeft u haar geheimen voor het efficiënt en optimaal inrichten van een kleine studio.

Bekijk de video:Inrichting van de keuken Een keukenruimte met alle benodigde keukengerei is mogelijk in een studio! In een ruimte van 2 meter breed kunt u eenvoudig een koelkast en een ingebouwde oven, een kookplaat, een uitschuifbare afzuigkap, een mini-vaatwasser, een werkblad en opslagruimtes integreren. Profiteer van de ideeën van keukenontwerpers, die nu slimme oplossingen bieden voor kleine ruimtes.Opslag integreren Veel opslag kan in een kleine ruimte worden geïntegreerd. U kunt bijvoorbeeld planken en kasten over het hele oppervlak van een muur plaatsen, slechts 40 cm dik. De installatie van een Murphy-bed is ook mogelijk. Om nog meer ruimte en duidelijkheid te krijgen, installeert u de kasten altijd over de volledige hoogte van de muur en gebruikt u een en dezelfde kleur voor het hele oppervlak. Om uw kussens of lakens op te bergen, kiest u een bed met opbergruimte in de boxspring: plaatsbesparend gegarandeerd!Inrichting van de badkamer Integreer de boiler en de was-droogcombinatie in een hoek, die u camoufleert door een kastdeur. Overweeg de beschikbare ruimte boven het toilet te gebruiken om een ​​extra opbergkast te installeren. Op advies van Geneviève Méchali is uw studio altijd in orde. Bekijk de video De opslagruimte van een kleine studio op Minutefacile.com converteren. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Delicious Emilys Road Trip: The Movie Subtitles


Opmerkingen:

 1. Sciymgeour

  Goed gedaan, wat een noodzakelijke zin ..., het uitstekende idee

 2. Mickey

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 3. Gene

  are variants still possible?

 4. Labid

  Wat probeer je te zeggen?

 5. Dor

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 6. Ubadah

  Bravo, welke woorden ..., een prachtig idee

 7. Gushakar

  Sorry, maar dit is niet precies wat ik nodig heb. Zijn er andere opties?Schrijf een bericht