Alles over zonne-energie

Alles over zonne-energie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zonneboilers, zonnepanelen, vloerverwarming op zonne-energie ... Tegenwoordig is zonne-energie in verschillende vormen beschikbaar voor particulieren. Zonne-energie gebruiken om onze huizen minder energieverbruikend en dus zuiniger te maken, wordt gemeengoed. Update over zonne-energie van toepassing op ons interieur. Vind meer artikelen over het thema: Citaat hernieuwbare energie werkt

Zonne-energie als bron van elektriciteit

Produceer je eigen elektriciteit dankzij de zonnestralen. Dit wordt "fotovoltaïsche zonne-energie" genoemd. Als het concept voorheen te zware investeringen voor particulieren vereiste, is het tegenwoordig bijna klassiek geworden. Het is voldoende om het steeds groter wordende aantal zonnepanelen op de daken van huizen op te merken. Deze fotovoltaïsche modules vangen zonnestraling op en zetten deze om in elektriciteit. Deze energie wordt vervolgens verdeeld in het elektrische netwerk of kan ook worden opgeslagen. Wanneer deze zonne-energie wordt opgeslagen en vervolgens wordt omgezet in warmte, wordt dit "thermische zonne-energie" genoemd. Dit wordt gebruikt voor huishoudelijke verwarming (zoals bij een door zonne-energie verwarmde vloer) of voor de productie van warm water (typisch voorbeeld: de zonneboiler).

Verdien geld door elektriciteit te produceren

De zonne-energie geproduceerd in een individu wordt op twee manieren geëxploiteerd. Oplossing nr. 1: u verkoopt de elektriciteit die uw zonne-installaties genereren om u een extra inkomen te geven. Oplossing nr. 2: u verlaagt uw elektriciteitsverbruik door direct gebruik te maken van uw faciliteiten om aan uw energiebehoeften te voldoen. Voldoende warm water voor de keuken en badkamer dankzij een zonneboiler of het verwarmen van uw hele huis met een door zonne-energie verwarmde vloer is nu mogelijk. De energie geproduceerd door het thermische zonnepaneel zal uw zonneboiler van stroom voorzien. Genoeg om aan alle warmwaterbehoeften van uw gezin te voldoen, ook voor uw zwembad. Dit heeft het directe effect dat uw factuur aanzienlijk wordt verlaagd!

Zonne-energie om uw huis te verwarmen

Het bereiken van energie-zelfvoorziening is daarom niet langer een utopie. De energie die wordt geproduceerd door het thermische zonnepaneel verwarmt een warmteoverdrachtsvloeistof die is aangesloten op uw zonneboiler. Meer recent is er een oplossing verschenen die conventionele vervuilende energieën vermijdt en het mogelijk maakt om een ​​heel huis tegen lagere kosten te verwarmen: de met zonne-energie verwarmde vloer. In dit geval is het de vloer zelf die zijn eigen verwarmingssysteem produceert met behulp van zonnestraling. Net als conventionele vloerverwarming, wordt energie van de zon geabsorbeerd in de zonneverwarmingsvloer via een systeem van capsules met warmteoverdrachtsvloeistoffen. Gezien de stijging van de prijs van conventionele energie die de rekeningen van huishoudens in de winter aanzienlijk verhoogt, lijkt de toekomst van de door zonne-energie verwarmde vloer er rooskleurig uit te zien.


Video: Alles wat je moet weten over zonnepanelen - TV Dutch


Opmerkingen:

 1. Fenrijar

  Goed idee, blijf ik erbij.

 2. Abraha

  Naar mijn mening maak je een fout. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM.

 3. Aelle

  Welke passende woorden ... fenomenaal, magnifiek denken

 4. Elsdon

  Gefeliciteerd, dat is pas een goede gedachte.

 5. Guillermo

  Zeer controversieel, maar er is iets om over na te denkenSchrijf een bericht