Video: naaicursus voor kinderen

Video: naaicursus voor kinderen

Uw kind wil graag leren naaien, maar u weet niet waar het moet beginnen met leren? Wilt u een feest opfleuren door kinderen een naaicursus aan te bieden? Iris de Melo, professor modeontwerp voor kinderen aan "1mere1fille", geeft u enkele tips om het leren van naaien te vergemakkelijken.

Bekijk de video:

Gebruik het juiste naaimateriaal

Wanneer een kind leert naaien, heeft hij iets andere uitrusting nodig dan volwassenen. Kies vervolgens grotere naalden met een breder oog en een minder puntige punt, stoffen die niet rafelen en dikker draad, die minder in de war raken. Het doel is niet om kinderen te ontmoedigen: laat ze geen spelden gebruiken, waardoor ze kunnen prikken. Om te voorkomen dat de draad uit de naald komt, maakt u een kleine knoop in de draad om deze aan de naald voor de naad te bevestigen.

Verzend de basisprincipes van het naaien

Om een ​​kind te leren naaien, is het niet nodig om hem te ingewikkelde punten te leren. Begin met eenvoudige dingen, waaronder altijd een naad beginnen door de achterkant te naaien om de knoop te verbergen. Laat het kind het stiksel zien dat bestaat uit twee steken vooraan of achteraan, terwijl u verdergaat op het nieuws: 739845 stof. Kinderen behouden deze methode door de mnemonic betekent "twee punten lager, twee punten hoger". Leer hem ook hoe hij een naad kan stoppen door de actu: 739845 stof te naaien om een ​​lus te maken waarin de draad kan worden doorgevoerd. Bied eenvoudige prestaties, zoals een bal, om hem niet te ontmoedigen. Dankzij het advies van Iris de Melo kent uw kind snel de basisprincipes van naaien. Bekijk de video Naailessen voor kinderen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Naailessen voor kinderen