Welke kleuren moet je geven voor een cocoonsalon?

Welke kleuren moet je geven voor een cocoonsalon?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is de cocooning-lounge?

decocoon atmosfeer komt overeen met het idee om je goed thuis te voelen, beschut tegen de buitenwereld, regen en kou. Deze trend ontwikkelde zich tegelijkertijd met onsScandinavische stijl. En om een ​​goede reden gaat de een zelden zonder de ander, omdat de Scandinavische landen erom bekend staan ​​om hun interieur te verzorgen en het gezelliger en aangenamer te maken, vanwege de korte en koude winterdagen. Comfortabele banken, verwarmende dekens, zachte tapijten, grote kussens ... Scandinavische meubels en decoratieve objecten passen perfect in de cocooning-sfeer ... in tegenstelling tot kleuren die niet-agressief, zacht en rustgevend moeten zijn! Deze cocoon-atmosfeer is volledig in lijn met de woonkamer om het te maken warm en gezellig zoveel mogelijk.

Een cocooning-lounge: neutrale, zachte en geruststellende kleuren


In tegenstelling tot wat men zou denken, de neutrale kleuren, vooral wit, zijn ideaal in een cocooning lounge en zal helemaal geen koude sfeer geven ... op voorwaarde dat je weet hoe je ze goed kunt gebruiken. U kunt dan kiezen voor een schaduw van neutrale kleuren met witvan beige of zelfs grijs, in verschillende materialen zoals eenkussen in nepbonteen plaid in mesh op je bank ... Je cocooning woonkamer krijgt dan een Scandinavische uitstraling en je kunt deze kleuren combineren metblond of licht hout warm voor een zachte, geruststellende en aangename sfeer. Het voordeel van neutrale kleuren is dat deze sfeer door het hele huis werkt. Van de woonkamer tot de slaapkamer zelf, trakteer uzelf!

Een cocooning-lounge: omhullende kleuren om op te warmen


In tegenstelling tot de Scandinavische geest, kunt u ook kiezen zeer donkere kleuren wie zal je inpakken cocooning lounge zoals een chique boudoir of een rariteitenkabinet. Je kunt het dan durven zwart of van grijs erg donker en zelfsnachtblauw. Zet deze kleuren op een enkele muur van je woonkamer als je koud bent (of) in totale look als je durft. In dit geval kiest u voor een gezellige sfeer met veel textiel die warmte aan het geheel zal brengen. Denk ook aan de meubels die je coconsfeer kunnen creëren zonder de muur aan te raken. U kunt dan kiezen voor banken en fauteuils door fluweel donker, de gordijnen zwaar en dik dat je ramen aankleedt ... Je zult begrijpen dat textiel je bondgenoten is in deze chique cocoon-atmosfeer. De donkere sfeer zal de voorkeur hebben in een totale look in een slaapkamer of in een ingang. U kunt deze kleuren in de woonkamer gebruiken, op voorwaarde dat u ze met de sleutel gebruikt voor het grootste aantal. Anders prikt het in de ogen van meer dan één ...

Een cocooning-lounge: pastelkleuren om zachtjes op te fleuren


En als je in de stemming bent romantisch, kies liever zachte kleuren en warm dat je zal helpen de winter soepel in je door te brengen cocooning lounge. Als de pastel kleuren waren erg trendy in het voorjaar en de zomer, ze worden tijdloos door te vechten voor de winter. Ze stellen je in staat om in alle subtiliteit een dosis goede humor in je interieur te houden. Natuurlijk kun je ze in totale look gebruiken, maar het is beter om op de tast te spelen met neutrale kleuren voor een subtiel decor. Qua kleuren kiezen we concreet poeder rozevan amandel groen of zelfs gele meid voor een zoete noot in het decor. U zult begrijpen, dit soort decor is ideaal in een romantische kamer, maar vindt ook zijn plaats in de woonkamer op voorwaarde dat je deze kleuren goed combineert met bepaalde accessoires, zoals een bankhoes, tapijt of kussen, bijvoorbeeld. Niet overbodig!


Video: KERATINE BEHANDELING DAILY VLOG 2