De Fransen en hun meubels: ontsleuteling

De Fransen en hun meubels: ontsleuteling



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meubilair is het belangrijkste product in de indeling en inrichting van het huis voor 33% van de Fransen, dat wil zeggen hun gehechtheid aan meubels. Dus om meer te weten te komen over het gedrag van nieuwe meubels, heb je zojuist de studie Furniture (s) en Mobility (s) ontcijferd, uitgevoerd door het Institute for Prospects and Studies for Furniture (IPEA) in Frankrijk en in Duitsland voor Sofinco verdeeld door de ESPRITMEUBLE-beurs die op 16 november in Parijs haar deuren opent.

Het ideale huis voor de Fransen

In hun ideale woning moeten de meubels bijdragen aan gezelligheid (39%) en comfort (22%). De keuze van meubels is daarom geen kwestie van stijl en de Fransen beschouwen het eerder als een functionele, praktische en comfortabele levensgezel. Zijkamers, functionaliteit staat ook in de schijnwerpers omdat de Fransen een grote slaapkamer nodig hebben, maar ook een aparte eetkamer en zelfs een wasruimte. Het stukje van hun droom? Een kleedkamer voor 34% van de Fransen en een ruimte gewijd aan vrije tijd voor 23%.

De Fransen zijn dol op hun meubels

Meubilair wordt voor ons als een echt erfgoed beschouwd omdat het gekoppeld is aan herinneringen. Het wordt doorgegeven aan zijn kinderen voor 9 van de 10 Fransen en moet 1 op 2 Fransen volgen in de verschillende stadia van hun leven. De ouderen zorgen ervoor dat ze het buffet houden en kiezen het tijdstip van de verhuizing om nieuw meubilair te kopen. Aan de andere kant zijn jongeren meer ongeremd en creëren ze een nieuwe dynamiek op de meubelmarkt door klaar te zijn om meer te veranderen. We merken ook op dat ze minder gevoelig zijn voor comfort dan hun ouderen (22% tegen 38%).

Op maat gemaakt geprezen door de Fransen

Hoe zouden de ideale meubels van de Fransen zijn? Welnu, het zou voor 40% op maat worden gemaakt. Geen wonder, want ze prijzen vooral functionaliteit en comfort op het gebied van meubels! Een goede manier om op de hoge kosten van onroerend goed te reageren door de ruimte te rationaliseren. In dit perspectief willen ze niet meer meubels in meer ruimtes, maar goed doordachte meubels die er ook zo uitzien. Materialen, kleuren, afwerkingen, de Fransen willen 46% kunnen aanpassen.

Meubilair en de toekomst

Vandaag zijn 4 van de 10 Fransen klaar om meubels op internet te kopen en 30% geeft zelfs toe dat ze meubels wilden veranderen door nieuwe stijlen en promoties te ontdekken. Het internet wordt daarom een ​​troef in het verbinden van de consument met de meubelmarkt door de derde marktvoorschrijver te zijn. Beter nog, het internet wordt een acteur voor 38% van de Fransen die zeggen dat ze hun meubels op internet verkopen. Voor morgen gaan de Fransen verder en verbeelden ze verbonden meubels (1 van 2). Meer dan een derde denkt dat verbonden meubels ze meer comfort en 29% ergonomie kunnen bieden door zich aan elke persoon in het huishouden aan te passen aan producten zoals de bank of het bed. Grote vooruitzichten om te komen met fabrikanten die het onderwerp al onderzoeken! Onze praktische decoratievideo's