Bloei je balkon mooi met het advies van Antoine Degueldre

Bloei je balkon mooi met het advies van Antoine Degueldre


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de komst van de mooie dagen, heeft uw balkon de wens om een ​​beetje schoonheid te maken met sommige bloemen en sommige planten. Het probleem is dat je geen groene duim hebt en het avontuur van tuinieren niet durft aan te gaan. Geen paniek, wij hebben de oplossing! Tegenwoordig zijn er planten die weinig onderhoud vergen, plantenbakken die je leven gemakkelijker maken en sites vol advies zodat je niet verkeerd gaat. Antoine Degueldre, maker van J'aipaslamainverte.com, geeft je vandaag zijn tips en advies voor het bloeien van je balkon zonder al te veel tijd door te brengen.

Hoe helpt uw ​​website stadsbewoners op zoek naar groen om een ​​mooi balkon te creëren?

We hebben aipaslamainverte.com gemaakt om tuinieren toegankelijker te maken voor iedereen die niet echt vertrouwd is met planten. We bieden daarom plantenbakken met grote waterreserves en zorgen voor een perfecte verdeling van water voor optimale bewatering, een filtersysteem om eenvoudige en mooie planten te kiezen die geschikt zijn voor uw smaak en de situatie op uw balkon en Ten slotte sturen we onze beginnende tuiniers regelmatig specifiek advies voor elke bestelde plant.

Is het zo moeilijk om een ​​mooi balkon met bloemen te hebben?

Goede vraag! We kunnen zeggen dat het hebben van een mooi balkon voor iedereen toegankelijk is, je hoeft alleen maar mooie planten te kiezen. Aan de andere kant is het lang mooi houden van een mooi balkon eigenlijk iets ingewikkelder! Dit vereist het kiezen van planten die geschikt zijn voor de belichting van uw balkon en die zich thuis goed zullen voelen. Volg daarna onze tips en alles komt goed!

Heeft het veel onderhoud nodig? Hoe gaat het met je tijd?

We wilden tuinieren voor iedereen toegankelijk maken, zelfs de meest gehaaste. De planten die we hebben geselecteerd, vereisen daarom zeer weinig onderhoud, op dezelfde manier zullen onze plantenbakken met grote waterreserves u zoveel waterklusjes besparen. Je zult je planten met een minimum aan inspanning zien bloeien, het gebrek aan tijd is daarom niet langer een excuus!

Welke planten en bloemen moeten de voorkeur krijgen?

Zoals ik al zei, hangt de keuze van planten vooral af van de blootstelling van uw balkon, maar ook van de frequentie van water die u denkt eraan te kunnen geven. Zodra deze elementen goed zijn gedefinieerd door de filters voor plantenselectie, moet je gewoon je favoriete planten kiezen. Simpel toch?

Moeten we investeren in speciale balkonaccessoires?

Het belangrijkste is de keuze van de planter. Met degene die we aanbieden, kunt u water gedurende meerdere dagen opslaan en zo een goede frisheid van de grond behouden. Het systeem van diffusie van water door capillariteit zorgt voor een perfecte afvoer van het water en voorkomt zo dat het water niet stagneert en de wortels van uw planten niet rot. We raden u ook aan mulchoplossingen te gebruiken om uw grond in de zomer vochtig te houden en te voorkomen dat uw planten in de winter bevriezen. Hier ben je uitgerust!

Nog een laatste advies?

Ga aan de slag! Mooie balkons zijn niet alleen voor anderen! Meer info op: //www.jaipaslamainverte.com/

Video: Intratuin - Witte zomerbloeiers inspiratie - #bloeiend


Opmerkingen:

 1. Faetaur

  Volgens mij is hij fout. Ik ben er zeker van. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Archemorus

  Bravo, deze uitstekende zin moet wel expres zijn

 3. Clarion

  Het spijt me, dat kwam tussenbeide... Maar dit thema staat me heel erg na. Schrijf in PB.

 4. Ouray

  Gefeliciteerd, je gedachte is geweldig

 5. Yehoash

  Ik moet je zeggen dat je bedrogen bent.Schrijf een bericht