Video: meubelcreatie: welke soorten karton kiezen?

Video: meubelcreatie: welke soorten karton kiezen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u meubels in een origineel materiaal maken? Pascale Meunier biedt u de mogelijkheid om de juiste dozen te kiezen, afhankelijk van het meubilair dat u wilt bouwen.

Bekijk de video

Meubelontwerp: de verschillende soorten karton beschikbaar

Om kartonnen meubels te bouwen, is het noodzakelijk om de juiste materialen te kiezen. Pascale Meunier presenteert u de verschillende dozen: ten eerste het karton met enkele fluit, gekenmerkt door de aanwezigheid van een enkele golf in zijn dikte; dan het dubbel geribbelde karton, met twee golven; drievoudig geribbeld karton met drie golven; en ten slotte, honingraat of honingraat. Het is het meest resistent.

Meubelontwerp: welk karton voor welke constructie?

Nu u alle soorten karton kent die kunnen worden gebruikt, moet u het meest geschikte kiezen voor uw toekomstige meubels. Zeer dun, geribbeld karton kan alleen worden gebruikt voor lichte meubels, zoals dozen. Het dubbel geribbelde karton wordt gebruikt voor opbergdozen of speelgoedkisten. En als u in echt meubilair wilt komen, kunt u met het drievoudig geribbelde karton, moeilijker te vinden op de markt, fauteuils monteren. Ten slotte is honingraatkarton perfect voor grote meubels zoals boekenkasten. Het enige dat je hoeft te doen is het avontuur van karton aangaan, dankzij Pascale Meunier. Bekijk de video Creatie van meubels: welke soorten karton kiezen? op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Insideeus - Ecstasy Official Video