Video: maak een kussenhoes

Video: maak een kussenhoes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nooit meer saaie en niet-originele kussenhoezen! Diane, van Adeuxmains, nodigt je uit om je eigen creatie te maken met een beetje textielverf en behendigheid. Je kussens zullen je jaloers maken.

Bekijk de video:

Maak een kussenhoes: bereid de steun voor

Om een ​​mooie kussenhoes te maken, moet u eerst de ondersteuning voorbereiden. Hier heeft Diane de Union Jack als haar motief gekozen, maar je kunt alles reproduceren wat je wilt. Gebruik vierkante deksels (40 x 40 cm), die gemakkelijker commercieel te vinden zijn. Druk uw patroon af en teken het vervolgens met potlood op de omslag. Geef ook de kleur aan die op elke plaats moet worden aangebracht, zodat u zich niet vergist.

Maak een kussenhoes: schilderij op nieuws: 739845 stof

Zodra uw ondersteuning klaar is, blijft het alleen over om het te schilderen. Begin aan de randen om een ​​schonere route te krijgen. Gebruik hiervoor textielverf en een fijne kwast. Zodra deze stap is voltooid, kunt u het interieur vullen. Doe het kleur voor kleur, het zal het werk gemakkelijker maken. Om uw textielverf te fixeren, plaatst u vervolgens perkamentpapier op de kussenhoes en strijkt u met een stoomvrij strijkijzer op "linnen" temperatuur. Je kussenhoes is klaar, je moet hem gewoon garneren voor een zeer esthetisch resultaat. Bekijk de video Maak een kussenhoes op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Haken: V-steek in een kussenhoes