Een decor in jungle-modus

Een decor in jungle-modus


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er zijn mensen die naar Brazilië gaan voor het WK, en er zijn anderen. Zodat ze niet al te teleurgesteld zijn, kunnen ze echter de tropische sfeer van dit Zuid-Amerikaanse land brengen. Ook dit jaar is de decortrend de weelderige natuur van de jungle op het beddengoed en zelfs op de tafel. Bananenbladeren, tropische bloemen en kleurrijke vogels blazen een warme lucht in ons interieur.

Prints tussen flora en fauna

Ontsnap liefhebbers, u zult blij zijn om een ​​tropisch decor thuis aan te nemen. Luipaarden, papegaaien, kleurrijke bloemen of palmbladeren, er zijn veel prints die jongleren met de natuur en jungle dieren. Vooral huishoudlinnen is er dol op, maar het is tegenwoordig niet meer het enige. Wallpapers en servies hebben ook plezier in de totale look of meer sobere versies. Dus, laat je je verleiden door deze chique etnische stijl?

Foto credits: H&M Home / Becquet

Vermijd excentriciteit

Wees voorzichtig, de jungle-stijl, een excentriek haar, moet voorzichtig worden bewerkt om het decor niet te overbelasten. Om de totale look te breken en het decor in evenwicht te brengen, geven we natuurlijk de voorkeur aan de associatie met wit. Het zal de atmosfeer kalmeren met een paar aanrakingen hier en daar. Integendeel, je kunt beginnen met een witte set en gewoon accessoires toevoegen die zijn bedekt met bladeren en exotische dieren. Om de tropische geest te benadrukken, bent u ook gemachtigd om kleine tonen van kleuren te gebruiken, zoals turkooisblauw, zonnegeel, fuchsia roze of oranje. Geen manier om te veel te doen, het geheim van succes is om ze spaarzaam te gebruiken.
Fotocredit: Zara Home

Hoe de jungle-stijl overnemen?

Kleurrijk, de jungle trend is te vinden in elke kamer van het huis. In de woonkamer durven we een behang met palmbladeren, groene kussens en andere met kleurrijke papegaaienontwerpen. Je kunt zelfs zo ver gaan als het aannemen van gordijnen die perfect de sfeer van een weelderig bos imiteren. Ook in de slaapkamer past deze stijl perfect. Het beddengoed heeft mooie patronen die we combineren met witte kussens en effen dekens om een ​​harmonieus en niet te zwaar decor te creëren. Eindelijk, de nieuwste, de tafeldecoratie raakt ook in de jungle trend. Tafelkleden en borden zijn versierd met tropische vogels en exotische planten terwijl de waterkannen de vorm aannemen van papegaaien of ananassen. Exotisch, toch?

Fotocredits: Au fil des couleurs / Zara Home

Video: 40+ Minecraft Building Tricks and Tips in


Opmerkingen:

 1. Ruark

  Ben het helemaal met haar eens. Ik hou van dit idee, ik ben het volledig met je eens.

 2. Shu

  Hier kan toch geen fout in zitten?

 3. Sal

  Het is gewoon een prachtig antwoord

 4. Scully

  Het is eens, het is de grappige informatie

 5. Arashizahn

  Wat een nieuwsgierige vraag

 6. Sazragore

  Ik deel je mening helemaal. Het is een uitstekend idee. Ik steun je.Schrijf een bericht