Naaivideo: een patchworkpatroon kiezen

Naaivideo: een patchworkpatroon kiezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je een patchwork maken, maar heb je niet echt een precies idee van het model? Wil je een leuk cadeau maken voor een geboorte of een housewarmingfeest? Ontdek met Carole Maxwell, manager van een patchwork-boetiek, verschillende modellen patchwork.

Bekijk de video

Hoe kies je je patchwork-model?

Voordat u een patchwork maakt, moet u zich eerst enkele vragen stellen om uw naaiwerk te voltooien. Voor wie is het patchwork? Het model en de stijl zullen verschillen, afhankelijk van de locatie van het patchwork, dat kan worden gebruikt als wanddecoratie of op een bank in de woonkamer. Wat is mijn ervaringsniveau? Het patchwork-patroon dat u kiest, moet kunnen worden bewerkt met uw kennis van patchwork. Kies een eenvoudig model als je een beginner bent, complexer als je al een patchwork hebt gemaakt.

Verschillende patchworkpatronen

Om het patchwork van een kind te maken, kunt u eenvoudig verschillende nieuwstegels samenstellen: 739845-stof. Kies stoffen met kinderachtige patronen, puppy's bijvoorbeeld. Voor kleuren hebt u de keuze tussen pasteltinten of meer getinte kleuren. Als je meer ervaring hebt, kun je een plaid maken met stoffen van kopieën van oude, door bewerkte blokken en kleine bewerkte blokken af ​​te wisselen. U kunt ook een paneel maken voor het opbergen van apparatuur, door zakken en deksels in te brengen. Door het advies van Carole Maxwell op te volgen, zult u zeker een mooi patchwork realiseren dat is aangepast aan uw niveau. Bekijk de Couture-video: kies een patchworkmodel op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Jou stuk naai