LSA International of de kunst van het glaswerk

LSA International of de kunst van het glaswerk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

LSA International is 40 jaar geleden geboren uit de alliantie van de families Lubkowski en Saunders en bevindt zich in Sunbury-on-Thames, vijfentwintig kilometer van Londen. LSA International is gespecialiseerd in het maken van handgemaakte glazen en porseleinen objecten en is een van de meest gerenommeerde merken in Europa. LSA International, meesterlijk geleid door Monica Lubkowska-Jonas, creatief directeur en ontwerper, biedt elk jaar meer dan tweehonderdvijftig nieuwe objecten aan. Elke collectie is een gelegenheid om te presenteren aan het publiek dat houdt van servies, originele, tijdloze en elegante creaties.

Vier decennia aan creaties

LSA International vergroot glas dankzij de voorouderlijke knowhow van zijn glasblazende ambachtslieden, echte kunstenaars. Deze objecten bedoeld voor serviesgoed zijn anders dan alle andere en zijn de trots van het bedrijf. Tegenwoordig biedt het de meest gerenommeerde vestigingen zoals het Mandarin Oriental en het Hotel George V in Parijs of The Dorchester in Londen, plaatsen met ongeëvenaarde luxe voor een clientèle van smaak.

Perfecte combinatie van materialen

Altijd van een onberispelijke verfijning, spelen de collecties van LSA International de subtiele huwelijken, volgens de stromingen. Dit is hoe eik flirt zonder complex met transparantie, hoe metaal is ingebed in glas voor een meest succesvolle verzinkte afwerking. En om te spelen op een score die zowel elegant als warm is, brengen de makers koper op het glas om een ​​collectie met een ultra-eigentijdse geest te baren. Evenzo zijn servies, glaswerk en decoratieve artikelen van LSA International versierd met een mineraal aspect dat perfect past in de huidige atmosfeer. Servies wordt een manier van leven, een filosofie waaraan we ons onbeperkt houden.

LSA International ten dienste van het milieu

Om haar betrokkenheid bij de strijd voor respect voor de planeet te markeren, heeft LSA International een high-end collectie uitgebracht, ondertekend Monica Lubkowska-Jonas, en volledig vervaardigd uit gerecycled glas. Dit uitzonderlijke materiaal, eenmaal verwarmd, onderscheidt zich oneindig gerecycled. Het resultaat heeft niet gefaald in de reputatie van het merk, elk object met strakke lijnen bleek net zo sprankelend te zijn als die van de andere collecties. Deze "Mia" -collectie heeft ecologisch gebaar succesvol gecombineerd met artistiek gebaar.

Kleuren afgestemd op de tijd

Dankzij LSA International is glaswerk zowel chic als kleurrijk. Volgens de collecties, onder champagneglazen en fluiten, karaffen, vazen, kaarsenpotten en andere decoratieve items, zijn sommige versierd met zangkleuren zoals de Coco Berry-collectie. Wat "Malika" betreft, het is verrijkt met een gouden lint om te chique en elegant aan feestelijke tafels, terwijl het Jazz-assortiment een festival van zwarte strepen moderner dan nooit. Originele tekeningen die we te danken hebben aan de creativiteit van ervaren kunstenaars.

Video: World's Scariest Drug Documentary Exclusive


Opmerkingen:

 1. Cha'tima

  Geweldig, heel grappig idee

 2. Athelston

  Bestaan ​​er analogen?

 3. Lazarus

  de zeer nuttige zin

 4. Marsten

  Ik doe mee. Dus het gebeurt.

 5. Eftemie

  Hoe kunnen we het definiëren?Schrijf een bericht