Brei creatie video: een broche maken

Brei creatie video: een broche maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moe van sieraden zonder ziel of fantasie? Marion Autet, presentator bij Tricoti Tricota, nodigt je uit om een ​​heel mooie gebreide broche te maken, die al je outfits zal verlichten.

Bekijk de video

Creatie van een gebreide broche: het materiaal voorbereiden

Om een ​​gebreide broche te maken, moet je eerst een basis maken ... in breien! Neem hiervoor je mechanische breiwerk, kies een kleur en vorm een ​​paar rijen voor je toekomstige broche. Om genoeg materiaal te krijgen om te werken, draai je bijna twee minuten om ongeveer 70 cm breiwerk te krijgen waarmee je je bloem kunt vormen.

Creatie van een gebreide broche: bloemformatie

Het gekozen motief voor deze gebreide broche is een bloem. Neem je eerder gemaakte breiwerk en leid er een draad naar toe met een naald. Begin met het vormen van de grootste bloembladen door vijf of zes lussen te maken. Steek de naald vervolgens door het hart van de bloem en draai deze vast om de eerste rij van uw breibroche te krijgen. Herhaal dit om kleinere bloembladen te vormen. Symboliseer het hart van de bloem door een knop in het midden te naaien. Om dit te doen, geef je draad hieronder twee keer door en stop je hem erachter. Knip ten slotte de lelijke draad af en lijm deze met een nieuwslijm: 739845-stof, de pinhouder. In een paar minuten krijg je een unieke broche die zeker jaloers zal zijn op al je vrienden. Bedankt Marion! Bekijk de video Creation breien: een broche maken op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.Opmerkingen:

 1. Zololabar

  Ik deel haar mening volledig. In dit niets daar en ik denk dat dit een heel goed idee is.

 2. Doulkis

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PM, we zullen het bespreken.

 3. Kelven

  Deze informatie is onjuist

 4. Dilrajas

  Maar zijn de varianten nog steeds mogelijk?

 5. Ioseph

  Ik bevestig. En ik ben er mee geconfronteerd. Laten we deze vraag bespreken.Schrijf een bericht