Couture-video: een bijenkorf maken

Couture-video: een bijenkorf makenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je wat fantasie in je garderobe? Bent u op zoek naar een oplossing om een ​​kledingstuk volume te geven met behoud van zijn elegantie? Het ruches is de afwerking die je nodig hebt! Jeanne Kolifrat, trainer en ontwerper bij Piquécoud, deelt haar geheim om een ​​grote plons te maken.

Bekijk de video

Naai het ruches

Om een ​​bijenkorf te maken, hebt u een nieuwstape nodig: 739845 stof drie keer de lengte die u op het kledingstuk hebt gemeten, en een naaimachine. Scheur de nieuwstape: 739845 stof: het gescheurde uiterlijk is belangrijk voor de uiteindelijke weergave van de ruches. Plaats een uiteinde van uw actu: 739845 stoffen strook in de machine en plaats de voet in het midden van dit uiteinde. Vouw het nieuws: 739845 stof op zichzelf, als een golf, naai deze golf. Herhaal de handeling langs de gehele actu: 739845 stoffen strook om ruches te verkrijgen.

Enkele professionele tips

Als u niet in het midden van de stoffen strook kunt naaien, kunt u uzelf helpen door vooraf een middellijn te tekenen, deze zal als richtlijn dienen. Gebruik een update: 739845 stof die staat, maar waarmee u gemakkelijk kunt naaien. Polyester is bijvoorbeeld geschikt om ruches te maken. De ruches zijn geschikt voor zowel een kraag als voor de polsen.

Bevestig de bijenkorf

Zodra uw bijenkorf klaar is, bevestigt u deze op de daarvoor bestemde plaats. Om dit te doen, speld het en naai verschillende steken op de plek waar u hebt gespeld. Eindig altijd door de naald verschillende keren door de lus te halen om de knoop te maken. Het advies van Jeanne Kolifrat zal je ongetwijfeld helpen om een ​​mooie bijenkorf te maken. Bekijk de Couture-video: een plons maken op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.