Video: maak een juweel in zilverpasta

Video: maak een juweel in zilverpastaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sprankelende en originele, zilveren sieraden plakken de aandacht en de lust van modeliefhebbers. Catherine Le Poah-Taut nodigt u uit om binnen enkele uren uw eigen originele creatie te maken.

Bekijk de video

Zilveren plakjuwelen: vorm je creatie

Om een ​​juweel met zilverpasta te maken, hebt u een spuit met een zeer fijne punt nodig, een pot met water om uw spuit vol met zilverpasta te houden, een kurkpasta van de vorm van uw sieraden, een steun en bakvezel. Hier presenteert Catherine je een kubusring, maar alles is mogelijk. Plaats de zilveren draad willekeurig op de kurkpasta, met behulp van de spuit. Begin bovenaan om niet alles te laten vallen. Laat het 10 minuten drogen op de steun en draai het dan om om het andere deel te maken. Laat opnieuw 10 minuten drogen.

Sieraden maken met zilveren pasta: bakken en polijsten

Zodra je zilveren sieraden klaar zijn, is het tijd om het te bakken. Wikkel je nieuwe creatie in bakvezel, zodat er geen kant zichtbaar is. Plaats alles in een koude oven en verwarm 30 minuten tot 800 ° C, daarna 10 minuten op deze temperatuur. Haal ten slotte de sieraden eruit als de oven weer op 600 ° C is. Om je sieraden in zilverpasta te laten glanzen, kun je het borstelen met een harde staalborstel, maar de operatie is lang. Je kunt het ook in een polijsttrommel plaatsen. Schoongemaakt, krijgt het juweel van Catherine al zijn pracht weer terug! Bekijk de video Maak een juweel in zilverpasta op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.