Handhaaf een slot

Handhaaf een slot


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Regelmatig een slot onderhouden is belangrijk. Zelfs als u geen klusjesman bent, kunt u deze bewerking uitvoeren, omdat het eenvoudig is. De volgende paar regels leggen uit hoe dit te doen. Vind meer artikelen over het thema: werkoffertes voor een renovatie of een deurinstallatie

Zoom in op het slot zelf

We weten allemaal dat een slot wordt gebruikt om een ​​deur, raam, poort of kluis te sluiten. Toch is het goed om te specificeren dat het verschillende kleine onderdelen heeft die samenwerken en die onderhevig zijn aan allerlei soorten "aanvallen". Vocht, stof, vorst, sterke hitte, slecht ingebrachte sleutels en voorwerpen die aanwezig kunnen zijn (het zijn vooral jonge kinderen die hier plezier in hebben) kunnen het slot beschadigen. Het moet daarom worden bewaard door het te onderhouden met niet-corrosieve producten die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit onderhoud moet niet elke dag worden uitgevoerd, maar op een redelijk regelmatige basis.

Redenen voor regelmatig onderhoud van een slot

Het mechanisme en de koppeling van elk vergrendelingspunt hoeven niet zo goed te worden onderhouden als de cilinder of de deurloop. Inderdaad, deze laatste zijn zwaar getest vanwege de herhaalde passage van de toetsen, hun blootstelling aan alle temperaturen of een offsetinstelling met de deur, daarom moeten ze goed worden onderhouden. Voordat u gaat reinigen, kunt u deze belangrijke punten het beste controleren en verhelpen. Aldus zullen de sleutels niet langer in de loop dringen, waardoor onderhoud wordt vergemakkelijkt en elk risico van verslechtering wordt vermeden. Zodra deze stap is voltooid, is het tijd om verder te gaan met de juiste zorg voor uw slot.

Om uw slot goed te onderhouden

Je moet beginnen met de deurcilinder. Als deze laatste vies is, kunt u lock-smeermiddel gebruiken om het grondig te reinigen. U injecteert een slotverwijderaar in de sleutelpassage. Om deze reiniging te voltooien, is het belangrijk om twee of drie persen te maken. Het product kan zo correct worden verdeeld. Door uw sleutels in te brengen, blijft er stof of andere afzetting achter en worden ze systematisch verwijderd wanneer u de sleutel uit de locatie haalt. U moet het reinigen met een pluisvrije doek om al het aanwezige zwarte te verwijderen. Aarzel niet om deze handeling te herhalen zolang uw sleutel zwart is. Als het onderhoud van uw slot (s) regelmatig wordt uitgevoerd, is er geen risico op beschadiging! Als gevolg hiervan zult u het beschermen en de effectiviteit ervan verlengen.


Video: Suspense: 'Til the Day I Die Statement of Employee Henry Wilson Three Times Murder


Opmerkingen:

 1. Ardal

  Het abstracte mensen

 2. Adham

  Absoluut, de boodschap is uitstekend

 3. Raighne

  het ideale antwoord

 4. Shandon

  Het is absoluut niet mee eens

 5. Donell

  Ja werkelijk. Zo gebeurt het. Over dit thema kunnen we communiceren. Hier of in PB.Schrijf een bericht