Welke kleuren om te kiezen voor een woonkamer in kunststijl?

Welke kleuren om te kiezen voor een woonkamer in kunststijl?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je dynamiek in je woonkamer wilt brengen, kies dan voor de kunstzinnige stijl: een slimme mix van vrolijke kleuren en psychedelische prints, het brengt het decor van de jaren 70 bij en laat toe om de oude pop-art prints en objecten naar voren te brengen kitsch eerder verwaarloosd. De kleurrijke woonkamer in arty-stijl is eerlijk gezegd ongebruikelijk en neemt zichzelf niet serieus.

Kleurrijke muren

De kunstzinnige stijl geeft trots plaats aan kleur, en de muren zijn geen uitzondering. Ongeacht het gekozen materiaal, we laten ons inspireren door trendy galerijen om onze woonkamer te vernieuwen. Elke muur kan zijn eigen kleur hebben, maar het ideaal is om een ​​bepaalde harmonie te respecteren. Elektrisch blauw en geel, oranje, rood en pittig groen of fuchsia en turkoois blauw moeten in royale accenten worden gelegd. Zwart, wit en zilver vinden ook hun plaats op een woonkamermuur, net als gigantische stickers die bepaalde culturele symbolen vertegenwoordigen, zoals de beroemde Marilyn Monroe van Andy Warhol. Of nog beter, omdat minder opgemaakt, de doeken van jonge kunstenaars toegankelijk voor alle budgetten. Voor een succesvolle kunststijl, één wachtwoord: je hebt onbeperkt plezier door je wildste impulsen te laten uiten.

Fotocredits: Dulux Valentine / La Redoute

Pop meubels

Het is duidelijk dat soberheid niet echt een plaats heeft in een woonkamer in kunststijl. We brengen de fluorescerende plastic stoelen, de oude opblaasbare fauteuil en de ultragekleurde poefs uit de jaren 50 en 80 tevoorschijn. Vintage, retro of kitsch meubels passen perfect bij hedendaagse meubels. Iedereen kan gebruik maken van de collecties van huidige ontwerpers, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan afgeronde en kleurrijke meubels. Een roze bank leunend op een elektrische blauwe muur, een design eettafel met groene en oranje plastic stoelen ... Niets weerhoudt u er ook van om wat meubels op de rommelmarkten te pakken en op te warmen door het in rood en geel te bedekken of blauw.

Fotocredit: La Redoute

Plaats het object

Het aannemen van de artistieke stijl leidt ook een object af van zijn primaire rol om te amuseren of te bewegen maar altijd te verrassen, zoals de creaties van nieuwe realisten zoals Will Kurtz, César, Jenny Brial of Arman. Carte blanche is daarom gericht op creativiteit. Om uw woonkamer succesvol te vernieuwen en deze gezellige kamer om te toveren in een echte kunstgalerie, markeert u duidelijk het decoratieve object, niet zonder een vleugje waanzin zoals Salvador Dali zou hebben gedaan. We kunnen ook gebruikmaken van het bereik van Creativando-objecten die zijn geïnspireerd door het werk van Piet Mondriaan, een pionier van de abstractie.

Fotocredit: Maisons du Monde

Iedereen kan zijn stijl nuanceren door een bohemien kunstzinnige toets of een paar kunstzinnige chique noten toe te voegen voor meer verfijning. Grote merken wemelen van kleine decoratieve objecten in felle kleuren. We kiezen voor kussens met grafische lijnen, gordijnen met geometrische ontwerpen, tapijten met psychedelische prints en popkleuren die doen denken aan de outfits van Jacqueline Kennedy uit de sublieme collecties van Emilio Pucci. Ten slotte is de armatuur geen uitzondering op de regel: opblaasbaar en kleurrijk, het is ongebruikelijker dan ooit.

Fotocredit: La Redoute

Video: 3x durven met kleur. vtwonen. tips


Opmerkingen:

 1. Huemac

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PB.

 2. Yoman

  Ja, alles is logisch

 3. Amot

  Volgens mij is hij fout. Ik ben er zeker van. We moeten overleggen.

 4. Mamo

  Het is jammer dat ik het nu niet kan zeggen - ik ben te laat voor een vergadering. Maar ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.Schrijf een bericht