Video: verminder krassen op een houtvernis

Video: verminder krassen op een houtvernisWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw gelakte houten meubels hebben enkele krassen die u wilt wissen? Wilt u een beetje glans geven aan wat licht gebruikte vernis? Volg het advies van Jacques Guy Rubin, meubelmaker, om glad en glanzend houten meubilair te vinden.

Bekijk de video:

Eerste methode: het imitatielakmeel

Er zijn verschillende oplossingen om een ​​houtvernis nieuw leven in te blazen. De eerste methode is om een ​​product te gebruiken dat imitatielakmeel wordt genoemd. Zelfs als dit product niet als giftig wordt aangeduid, is het het beste om uw handen met handschoenen te beschermen. Doe een klein product in een schaal. Haal met een schone doek een kleine kookpot uit de schaal. Breng het product op het hout aan en maak kleine cirkelvormige bewegingen. Als u klaar bent, veegt u een schone doek over het behandelde oppervlak om overtollig product en eventueel vuil te verwijderen. Eindig door het hout te polijsten met een zeem. Om te controleren of de krassen verdwenen zijn, buigt u voorover om naar het hout te kijken in grazend licht.

Tweede methode: de "Super nico"

De tweede methode om een ​​houtvernis op te frissen is "Super nico" aan te brengen. Dit product wordt op dezelfde manier aangebracht als de maaltijd, maakt kleine cirkels, veegt en polijst met een zeem. Handschoenen worden ook aanbevolen. De "Super nico" heeft een bijkomend voordeel ten opzichte van de maaltijd, omdat het ook werkt als een ontvetter. Met dank aan Jacques Guy Rubin voor zijn advies dat u zal helpen de krassen op een gelakt houten meubel te verminderen. Bekijk de video Krassen op een houtvernis verminderen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: picobello. Reparatieset 2-in-1 - krassen, kleine gaatjes en schaafplekjes in meubels