Versier uw boiler

Versier uw boiler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verberg deze boiler die u niet kunt zien ... Als de boiler een essentieel apparaat is om van absoluut comfort te genieten, valt hij niet - verre van - in de categorie decoratieve elementen glamoureuzer ... Het is zelfs een beetje te imposant en een beetje te ... lelijk. Gelukkig zijn er oplossingen om uw boiler te versieren en er een echte esthetische bondgenoot van te maken, zowel in de keuken als in de badkamer.

Boiler gordijn

Het verbergen van uw boiler achter een gordijn kan alleen een slimme decoratieve oplossing zijn als u kiest voor een decoratief gordijn. We vergeten het plastic bedrukt met dolfijnen als we je badkamer of douche niet een beetje kitsch willen geven, zelfs eerlijk gezegd ouderwets. Aan de andere kant kun je een mooie ultra gekleurde staaf installeren om een ​​gordijn in de lucht van de tijd te hangen in kleuren die perfect zijn afgestemd op die van de badkamer. Uw wellnessruimte heeft een natuurlijke uitstraling waar taupe en beige alomtegenwoordig zijn? Kies in dit geval voor een rood gordijn en een chocoladereep om het geheel wakker te maken met een levendige tip of, meer gematigd, voor een anijsgroen gordijn en een witte of zandstaaf: een decoratief idee in trendy natuurlijke kleuren. Aldus verborgen, zal de boiler worden vergeten. Het is aan iedereen om een ​​bevestigingssysteem naar keuze te kiezen: grote veelkleurige ringen, ruflette, benen of noedels ... Het is natuurlijk beter om te kiezen voor een gordijn dat vocht en stoom ondersteunt zonder te spoelen. Maar een net waarop je mariene objecten kunt repareren, oh zo symbolisch, zal de boiler verbergen door een vleugje poëzie in de kamer te brengen.

Stickers om uw stijl op te leggen

Uiteraard is de sticker tegenwoordig DE trend dat het zonde zou zijn om te verwaarlozen. Hiermee kunt u een boiler op een leuke manier decoreren: de sticker is in twee woorden de meester van maatwerk. Het is aan iedereen om hun stijl uit te vinden: romantisch, humoristisch, glamoureus, vintage of ultra-futuristisch. Meer en meer grafisch ontwerpers, decorateurs en kunstenaars bieden originele stickers aan. Sommigen van hen zijn gespecialiseerd in textielontwerp dat hoofdzakelijk is gereserveerd voor meubels en interieurdecoratie. Al deze makers hebben alles in huis om aan de meest eigenaardige verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om kleuren of patronen, het is mogelijk om van uw boiler een absoluut uniek decoratief element te maken, grenzend aan een kunstwerk.

Maak een kast gereserveerd voor de boiler

De meeste doe-het-zelvers kunnen hun keuken- of badkamerboiler camoufleren achter een volledig zelfgemaakte kast zoals een bekisting. Deze oplossing is zuinig, slim en geeft ieders creativiteit de vrije loop. Om een ​​zekere homogeniteit tussen de verschillende elementen te behouden, is het beter om in een uitgeruste keuken een kast te installeren die opnieuw in kleuren moet worden geverfd, in perfecte harmonie met de omringende atmosfeer. Zo blijft de boiler toegankelijk en blijft hij zo discreet mogelijk.

Overdrijf zijn aanwezigheid

Om een ​​boiler beter te verbergen, kunnen we ook de kaart van overdrijving spelen. Het kan vervolgens worden gebruikt als een schilderspalet waar iedereen eindelijk een medium vindt om de dimensie van hun kunst uit te drukken. Hoe kleurrijker de boiler, hoe meer een decoratieve toets vol pep's naar de ruimte waarin het is geïnstalleerd zal brengen. Door zijn aanwezigheid grafisch te overdrijven, kan de boiler op zichzelf een decoratief object worden. En in dit geval verbergt de boiler niet langer!

Video: How To Cook Turkey - The Victorian Way


Opmerkingen:

 1. Yannis

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - ik ben te laat voor een vergadering. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik denk aan deze vraag.

 2. Hamoelet

  Ik bevestig. Het gebeurt. We kunnen over dit thema communiceren.

 3. Riddock

  namana het gebeurt

 4. Douzragore

  Ik moet je zeggen dat dit niet waar is.

 5. Yolrajas

  Bij je nieuwsgierige geest :)

 6. Shazilkree

  Bedankt voor de hulp in deze vraag, ik vind ook dat hoe gemakkelijker, hoe beter ...

 7. Westen

  Spreek direct.Schrijf een bericht