Hoe kies je je gepantserde deur?

Hoe kies je je gepantserde deur?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om het risico van inbraak te voorkomen en in het bijzonder de veiligheid van uw huis of een kamer te waarborgen, is het afschermen van openingen ongetwijfeld de meest voorkomende optie. Inderdaad, een goede gepantserde deur kan pogingen tot inbraak effectief vertragen en ontmoedigen. Je moet nog steeds de juiste kiezen ... Vind meer artikelen over het thema: werkoffertes voor een renovatie of een deurinstallatie

Een gepantserde deur die voldoet aan de normen

Zoals bij alle producten met betrekking tot de beveiliging van goederen en gebouwen, zijn gepantserde deuren onderworpen aan productienormen. Dus, tijdens uw aankoop, vereist een deur met A2P-certificering. Meer expliciet, een A2P gecertificeerde gepantserde deur is een deur waarvan het veiligheidsslot en alle accessoires met succes alle soorten inbraakweerstandstests hebben doorstaan. De A2P-standaard gaat vergezeld van een numerieke classificatie die informatie geeft over het beveiligingsniveau. Voorbeeld: 1 geeft aan dat de deur de meest gewelddadige aanvallen gedurende 5 minuten kan weerstaan ​​(we weten dat 90% van de inbrekers na 3 minuten ontmoedigd raken wanneer ze de barrière die de deur vormt niet passeren).

De keuze van het kader en de sluitingspunten

De sluitingspunten van de gepantserde deur en het frame zijn elementen die van het grootste belang zijn bij de keuze van uw gepantserde deur. Hoe meer sluitpunten ter hoogte van het slot, hoe veiliger de deur. Over het algemeen hebben gepantserde deuren drie, vijf of uitzonderlijk zeven sluitpunten. Maar voordat u het juiste model kiest, moet u rekening houden met de apparatuur die u in uw huis hebt. Dus als u vloerverwarming hebt of een breekbare bekleding zoals bijvoorbeeld marmer, moet u een deur kiezen waarvan de sluitpunten uitsluitend zijdelings zijn. Wat betreft de stalen bekleding van de gepantserde deur, deze moet direct op een houten frame worden geplaatst. Het is ongetwijfeld de beste optie, vooral voor renovaties.

De andere criteria

Naast het aspect kwaliteit en veiligheid is het noodzakelijk om bij de keuze van uw gepantserde deur rekening te houden met het esthetische aspect, dat vooral een van de belangrijkste elementen van het uiterlijk van uw huis is. In deze context kunt u een slimme keuze maken door te kiezen voor een tweekleurige gepantserde deur in harmonie met uw exterieurdecoratie en uw interieurontwerp. En om de duurzaamheid van uw gepantserde deur te waarborgen, moet u corrosiebescherming overwegen, althans voor de buitenkant. Aangezien een gepantserde deur ook een goed isolatiemiddel en een uitstekende brandbeveiliging is, aarzel niet om met deze parameters rekening te houden om een ​​gepantserde deur zo functioneel mogelijk te kiezen.


Video: kerntrekbeveiliging kerntrek rozet anti kerntrek.


Opmerkingen:

 1. Harac

  Wat?

 2. Munro

  Net genoeg, ik doe mee.

 3. Dibar

  Deze zeer waardevolle mening

 4. Hunfrid

  Bravo, wat een uitstekende boodschap

 5. Skyler

  Ik kan u aanraden om naar de site te gaan, met een enorme hoeveelheid informatie over het onderwerp dat u interesseert.

 6. Phineas

  wreed! erg wreed.Schrijf een bericht