Welke kleuren passen in een grote hal?

Welke kleuren passen in een grote hal?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel we alleen passeren, moet de ingang net zo aangenaam, helder en harmonieus zijn als de rest van het huis. Als het een groot oppervlak heeft, moet het alle aandacht krijgen om te worden gemarkeerd en niet leeg en koud te lijken. Laten we niet vergeten dat de ingang is wat we eerst ontdekken en dat het de persoonlijkheid van de gastheren weerspiegelt. Het ideaal is dat het in volledige overeenstemming met de woonkamer is, warm en gastvrij dankzij kleuren in overeenstemming.

Twee kleuren om het ingangsmeubilair te verbeteren

Een grote entree heeft het voordeel dat er een opslageenheid kan worden geplaatst, zeker niet te omvangrijk. Naast praktisch, wordt het een decoratief element op zich. Om te voorkomen dat het in deze grote ingang verdrinkt, is het verstandig om te spelen op de kleur van de muur waarop het rust. We kunnen daarom een ​​of twee stroken gekleurd behang achter dit instapmeubel plaatsen, zoals een dieprode, eendenblauwe of een mol geassocieerd met een lichte kleur, terwijl we kiezen voor een licht houten meubilair of wit. De donkere kleur moet met mate worden gebruikt om de helderheid van de ingang te bevorderen, die des te warmer is.

Maak een grote ingang helder

En precies, de helderheid van een ingang is minstens zo belangrijk als de keuze van kleuren. Een donkere ingang is verre van gastvrij. Als het geen opening naar buiten of dakramen heeft, is het absoluut noodzakelijk om te kiezen voor een wit plafond, een heldere vloer en ook heldere muren. Poederroze, wit, stopverf, mosgroen zijn tonen die geschikt zijn voor grote ingangen zonder ramen. Aan de andere kant, als de ingang natuurlijk licht kan ontvangen dankzij een glazen toegangsdeur of de aanwezigheid van een raam, is het mogelijk om wat fantasie toe te staan. Het kleurenpalet is in dit geval belangrijker en bevat ook donkere tinten. Het is daarom gemakkelijker om contrasten te creëren.

Voor een verfijnde starter

Wat betreft zeer trendy bruiloften, kunnen we paars en geel, poederroze en grijs, geel en blauwachtig groen durven. Voor een wijdere maar uiterst verfijnde sfeer kunnen we chocolade en beige, lapis lazuli en wit, taupe en korstmosgroen combineren. In elk geval is het beter om het plafond wit te schilderen om de indruk van een laag plafond te voorkomen. Waarom installeer je geen bank in de ingang om hem een ​​boudoirstijl te geven? In dit geval zullen de muren dienen als een ondersteuning voor de gedurfde associatie van paars en een metaalachtige kopertint. Bankhoezen, kussens en frames zijn verkrijgbaar in een palet van beige tot palissander. Gegarandeerd betoverende sfeer.

Video: GROENE MUUR IN DE WOONKAMER STYLEN - HOE DOE JE DAT?


Opmerkingen:

 1. Mikale

  does not exist Probable

 2. Prestin

  Je hebt helemaal gelijk. Er zit iets in dit en een goed idee, ik steun het.

 3. Samukinos

  Terwijl heel goed.

 4. Lynd

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.

 5. Irenbend

  Het spijt me dat ik u onderbreek, maar ik stel voor om nog een keer langs te gaan.

 6. Chaz

  Leuk onderwerpSchrijf een bericht