Huishoudlinnen: kies je servetten goed

Huishoudlinnen: kies je servetten goed


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer u een tafel instelt om te ontvangen, tellen alle details. Servetten zullen dus al je decor sublimeren. Om ze goed te kiezen, zijn hier enkele praktische en decoratieve tips.

Servetten in harmonie met uw tafel

Om uw servetten te kiezen, moet u eerst rekening houden met uw tafeldecoratie als geheel. De kleur is bepalend! U kunt vervolgens de kleurtinten van servetten met het tafelkleed en de gerechten kiezen om een ​​mooie harmonie te creëren. Omgekeerd kunt u met servetten ook een vleugje kleur op uw tafel brengen. Een monochroom decor zal bijvoorbeeld rode handdoeken aannemen om het geheel wakker te maken. Merk ook op dat de patronen hun plaats op de servetten kunnen vinden die bij uw thema passen: een bloemmotief voor een natuurlijk decor, een geometrisch patroon voor een meer designtafel ...

Praktische servetten voor uw tafeldecoratie

Let bij het kiezen van uw servetten op hun bruikbaarheid. We kiezen vervolgens een stof die bestand is tegen veelvuldig wassen en hoge temperaturen. Als u bovendien servetten wilt vouwen, wordt het met name aanbevolen om te kiezen voor vrij dikke stoffen om de stijfheid van het vouwen en dus de goede prestaties te garanderen. Je hoeft alleen maar ideeën te vinden voor tafeldecoratie en servetvouwen!


Video: Tafellinnen, Huishoudlinnen, Bedlinnen, West-Vlaanderen, Christex