Te vermijden fouten in een kinderkamer

Te vermijden fouten in een kinderkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel ouders die alles goed willen doen, stellen hun kinderen uiteindelijk teleur qua decoratie. En wat alle ouders proberen te vermijden, is natuurlijk de teleurstelling van hun nakomelingen, maar vooral de kreten en tranen. Daarom, geen paniek, het schrijven van decoratie keek naar de vraag.

Fout # 1: Laat ze niet kiezen

je moet je kleintje vertrouwen ... binnen een bepaalde limiet. Als de jongste om een ​​gigantische dinosaurus in het midden van zijn kamer vraagt, zal het realiseren van zijn wens natuurlijk ingewikkeld zijn. Maar steeds meer kinderpsychiater legt uit dat men niet moet doen alsof het kind niet bestaat als er een beslissing over wordt genomen. Neem de tijd om hem uit te leggen wat de behoeften zijn voor een kamer: nee, hij kan zijn bed niet inruilen voor een tent, dat je budget grenzen heeft: je zult hem toestaan ​​om de concepten van verdienste, behoeften en te begrijpen geld ... U kiest daarom samen de elementen om te integreren in de inrichting van uw kamer en voorkomt zo onaangename verrassingen.

Fout om te vermijden # 2: beperk een thema niet

Elk kind heeft verschillende smaken, maar wees hier voorzichtig mee, omdat ze heel snel kunnen veranderen. We voorkomen dan dat hij zijn spaargeld geheel of gedeeltelijk in een jungle-atmosfeer investeert, wetende dat het kind binnen zes maanden, een jaar of twee van smaak is veranderd en u zal vragen het allemaal opnieuw te doen. De oplossing Houd neutrale elementen (witte verf op de muren, licht houten meubilair ...) en bevredig uw smaak met decor (tapijt met jungleprint, gordijnen in groene tinten, dierenlamp ...). Je kunt de sfeer in de kamer regelmatig veranderen zonder alles telkens opnieuw te hoeven doen. We gaan van de jungle naar een meer stedelijke stijl voor slechts een paar euro.

Fout om nummer 3 te vermijden: sla de juiste meubels over

Bij het kopen van meubels voor de slaapkamer van het kind moet men denken aan de specifieke behoeften die ze hebben, die verschillen van de onze. De concepten opslag en netheid zijn niet hetzelfde als die van volwassenen. We kiezen vervolgens meubels die grote opbergruimtes bieden (lade onder het bed, speelgoedkist, enz.). als je wilt voorkomen dat je om de twee jaar meubels koopt, denk dan aan evoluerende meubels: bureau of bed waarvan de verhoudingen veranderen naargelang de leeftijd, converteerbare boekenkast ...

Fout om nummer 4 te vermijden: speel niet met decoratie

In de afgelopen jaren hebben merken veel moeite gedaan om de slaapkamer van de kleintjes te versieren. Van nul tot 12 jaar oud, kinderen hebben ook recht op een decor dat de naam waardig is. Als ouders, moet u niet aarzelen om het spel te spelen: kussen tapijt, gordijnen, spiegels, schilderijen ... U kunt ook plezier hebben met de verlichting in de kamer of een originele kleurcode maken. Vergeet niet: decoratie is voor iedereen!


Video: SLAAPKAMER NIET UIT VOOR 1DAG. 1DAG #11