In het kantoor van ... Petit Pan

In het kantoor van ... Petit PanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Myriam en Pan, makers van het merk Petit Pan, hadden nooit gedacht dat het zo succesvol zou zijn in de wereld van decoratie en kinderkleding. Het moet gezegd worden dat ze eerder van het genre "droomdichters" zijn. En voor hen gaat poëzie ook over wonen in Parijs, de geadopteerde stad die hen verbindt.

Petit Pan is Parijs

Het is een naam als een sprookje! En de geschiedenis van het merk heeft inderdaad iets magisch. Het begint met de ontmoeting van Myriam en Pan en eindigt met "ze leefden gelukkig in Parijs en hadden drie kinderen ...". Tussen de twee was er voor elk de installatie in een nieuw land, een inspirerende reis, de oprichting van hun samenleving en een vrijwel onmiddellijk succes.

Bijeenkomst in Brussel

In hun kantoren op een steenworp afstand van de Bastille is kleur het eerste wat opvalt. Ten eerste, die gedragen door Myriam, die dag in Roodkapje, vol fuchsia. Zo lang en blond als Pan bruin is, herinnert ze zich de creatieve hobbyruimte waar ze elkaar voor het eerst zagen, in Brussel ... In zekere zin, op haar land. Myriam was uitgenodigd als beeldend kunstenaar en leidde een workshop voor kinderen. Terwijl Pan zijn vliegers op een nabijgelegen tribune verkocht.

De beeldend kunstenaar en de vlieger

Een Chinese vliegervlieger ontmoeten gebeurt niet elke dag. Voor degenen die het niet weten, ze zijn experts in de kunst van het vliegeren. Vooral omdat we het hebben over de mooiste ter wereld, gemaakt door meesters. Pan's vader is er een en gaf zijn kennis door aan zijn zoon, die hij regelmatig meenam naar Frankrijk. Dit is wat Myriam fascineerde, geïnteresseerd in alles wat met haar handen kan worden gemaakt en in alles wat anders is. Hetzelfde voor Pan die deze jonge Belgische beeldend kunstenaar ontdekt, zonne-energie en enthousiast.

De trigger-trip

Al vrij snel begonnen ze samen te werken, de ene in Brussel, de andere in Parijs. Toen kwam Myriam bij Pan. Wanneer hun eerste kind wordt geboren, besluiten ze de ouders van Pan in China te bezoeken. De moeder verwelkomt hen met een sleutelhanger voor het kind en Myriam wordt letterlijk verliefd op het kleine traditionele Chinese jasje. Dat, plus de kleuren en ontwerpen die in dit land zijn ontdekt, echo en hun collectie gaan verder dan de grenzen van vliegers en papieren lantaarns, met het vertrek van een huislijn en kleding voor de kleintjes.

Dichters in de woonkamer

"Myriam werkt rond ons leven", zegt Pan. "Een goed principe, dat indrukwekkend en spectaculair is tijdens hun eerste salon van Maison et Objet, waar ze hun wereld zullen laten zien. Onvoorbereid zetten ze op het laatste moment hun stand op als dichters. Wat hen dwingt om te laten zien Het resultaat is dat hun enkele vierkante meters een uitnodiging zijn om te reizen, met de muren bedekt met Chinese kranten en hun geheel nieuwe productie. Op de tweede beurs in 2003 werd het merk Petit Pan officieel geboren.

Een vreugdevol merk

Tegenwoordig is Petit Pan een wereld op zichzelf. Liefhebbers van kleuren, vrolijke prints zijn overweldigd. Het minste kussen, tafelset, bamboe fauteuil of hoeslaken is een oproep tot een goed humeur. Er zijn ook fournituren, babygarderobe voor oudere kinderen en tassen. Er zijn prachtige tegels, en recent herenoverhemden die Pan als eerste draagt. Verschillende winkels in Parijs, één in Toulouse en één in Brussel bevestigen het succes van deze dromers die met geweld ondernemers zijn geworden. DE 5 VOORWERPEN VAN PETIT PAN

Video: طريقة سهلة وناجحة لعمل بتي بان بالشكولاطة في المنزل مثل المخابز الكبرى