Zwarte muren zijn populair

Zwarte muren zijn populairWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lang gemeden in ons interieur, herinvesteert Black nu alle kamers van het huis zonder al te veel opgemerkt te worden. Vaak geassocieerd met een sober decor of een mannelijk universum, kan het desondanks als een onthuller fungeren wanneer het spaarzaam wordt gebruikt. Hier zijn enkele tips om zwart in je decoratie te durven.

Zwart in aanraking

Om de kamer niet donkerder te maken maar cachet te geven, kies je ervoor om alleen kleine delen van de muren te bedekken. U kunt bijvoorbeeld slechts één zijde bedekken of op grote verticale strepen spelen om een ​​indruk van grandeur op de muur te geven. Maar wees voorzichtig, het is niet verstandig om zwart in alle sauzen te gebruiken. Het moet vooral worden vermeden in kleine ruimtes waar het onderdrukkend kan zijn als het alomtegenwoordig is. Overweeg het in kleine aanrakingen te gebruiken met een paar accessoires. Denk bij Black Wall ook aan het spelen met materialen. Wed in de keuken op een tegel in de stijl van een metro voor de achterwand. Kies anderzijds voor een leisteenachtig schilderij in de kinderkamer waarop ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

Zwart en kleuren

Met welke kleuren om het te associëren? We hebben vaak de gewoonte om wit te kiezen als contrast met zwart. De weddenschap is altijd succesvol wanneer we deze twee kleuren combineren die de ruimte structureren en een chique en sober decor creëren, zeer design en eigentijds. Maar als u de monotonie wilt doorbreken, aarzel dan niet om het te associëren met meer levendige kleuren zoals rood, blauw en zelfs geel. Daar krijgt u een contrastrijk decor dat karakter heeft. Probeer bijvoorbeeld de rode en zwarte associatie in de keuken om een ​​Parijse bistro-sfeer te geven, of combineer deze met groene en houten accessoires voor een Zen-sfeer. Onze praktische doe-het-zelfvideo's

Video: Party Piet Pablo - De Pieten Sinterklaas Move - De Sinterklaashit van 2013