De sfeer van Belle en het beest thuis

De sfeer van Belle en het beest thuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je de musical Beauty and The Beast nog niet hebt gezien, voer het dan uit in 2014 om de geschiedenis van het beroemde verhaal opnieuw te beleven en de liedjes van de Disney-cartoon te neuriën. En om de muzikale ervaring uit te breiden, is een decoratieve knik in het huis essentieel!

Een bloem onder een bel

Wat zou het verhaal van Belle en het Beest zijn zonder deze beroemde roos, beschermd door een bel die de betovering afdicht die de prins in een beest veranderde? Symbool van ware liefde, het zal uw interieur inspireren voor een romantische decoratie. Thuis kiezen we in plaats daarvan voor een gestabiliseerde bloem of een gedroogde bloem die we onder een mooie transparante bel zullen hebben om het te dramatiseren en het een geval te bieden dat de naam waardig is.

Kroonluchters van het kasteel

In het kasteel van het verhaal, dat bij kaarslicht oplicht, is het niet dit dierbare Licht dat het tegenovergestelde zal zeggen. Thuis halen we inspiratie uit de pracht van het kasteel om prachtige kandelabers en hoge kandelaars in de inrichting te integreren die een kostbare sfeer aan het huis zullen geven. Een paar kaarsen ontstoken en de sfeer is meteen even magisch als in de cartoon en de musical.

Een prachtige bibliotheek

Wat Belle laat dromen zijn boeken! En het blijkt dat het kasteel een van de mooiste bibliotheken herbergt die we kennen. Het is een kamer met boeken van vloer tot plafond in een lichte en theatrale ruimte. Thuis nemen we een grote bibliotheek met een kleine ladder om toegang te krijgen tot boeken op hoogte. En als eerbetoon aan Beauty and the Beast, glijden we in het verhalenboek of het showprogramma!

Video: Stijn 11 jaar uit Zwijndrecht schittert in musical