Servies: alles voor uw warme dranken

Servies: alles voor uw warme drankenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om u tijdens deze winterperiode op te warmen, gaat er niets boven een warme drankpauze. Het goede nieuws is dat je op elk moment van de dag een drankje kunt nuttigen, dus je hebt de juiste gerechten nodig. Volg de gids.

Thee of koffie?

Of het nu bij het ontbijt, na de maaltijd of in de middag is, twee clans concurreren. Er zijn mensen die dol zijn op koffie en anderen die zweren bij thee. Dus om alle situaties aan te kunnen, heb je een service nodig die is aangepast aan elk van deze werkwijzen. Voor koffie kiest u voor espressokopjes. U kunt de modellen kopen die worden aangeboden door uw koffiemachine (Nespresso, Senseo, etc.) of wenden tot ontwerpmodellen zoals de essentiële verfrommelde bekers van Revol. Voor thee heb je voldoende kopjes nodig, groter dan koffiekopjes. Maar bovenal heb je een theepot nodig om het drankje naar smaak te kunnen aanbieden. Theepot in gietijzer, porselein of glas, het is een kwestie van smaak!

Warme chocolademelk naar smaak

Voor snacks voor kinderen werkt warme chocolademelk altijd. Om het te serveren, niets gemakkelijker omdat een kom of een klassieke mok voldoende is. Speel toch de decorkaart! Je zult kleurrijke modellen vinden, anderen met patronen en zelfs sommige met berichten zoals "bon appétit". Wat maakt de smaak leuker.

Warme drankjes om te gaan

Als laatste, om op elk moment van de dag van een warm drankje te genieten, zelfs als u niet thuis bent, overweeg dan de reismok. Het is eigenlijk een gesloten geïsoleerde beker waarmee je de warmte van je drankje kunt houden om het te kunnen consumeren wanneer je bijvoorbeeld naar je werk gaat. Een echt goed idee voor mensen die haast hebben. Onze praktische creatieve vrijetijdsvideo's