De veranda, een nieuwe woonkamer

De veranda, een nieuwe woonkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De veranda is nu een deel van het huis. Het is de laatste jaren erg trendy geworden en dient niet langer alleen als opslagruimte voor overtollige zaken of tuingereedschap. Vele technische vooruitgangen hebben het tot een echte leefruimte gemaakt waar het goed voelt om in elk seizoen te zijn. Omgezet in een eetkamer, woonkamer of zelfs keuken, bespaart de veranda ruimte. Een trend ontcijferen die nog niet is afgelopen om ons te charmeren.

De veranda, nog een kamer

Geniet van de tuin met alle comfort van een gezellig nest, hier is het belangrijkste argument dat ons met de veranda verleidt. Als je daar veel tijd wilt doorbrengen en er het hart van het huis van wilt maken, richt je daar bij voorkeur de woonkamer of een leeshoek in. Een ander idee: zorg ervoor dat je een echte eetkamer creëert als je niet de ruimte hebt om mensen te ontvangen voor het avondeten. Laatste idee voor degenen die uren bezig zijn met het bereiden van goede maaltijden: installeer de keuken. Helder toch?

Mijn veranda: modern of smeedijzer?

Wat een charme deze oude smeedijzeren veranda's! Vol authenticiteit brengen ze een echte meerwaarde in een stenen of molenstenen huis. Voor een modernere woning geven wij de voorkeur aan een meer eigentijdse aluminium veranda. Laatste trend in datum: veranda's met plat dak. Ze hebben niet alleen een uitgesproken moderne stijl, maar hebben ook enkele voordelen. Betere warmte- en geluidsisolatie en minder integratie- en hoogteproblemen in vergelijking met het dak van het huis zijn argumenten die niet moeten worden genegeerd bij het maken van uw keuze.

De inrichting van mijn veranda

Om mooi te zijn, verdient de veranda om verwend te worden! En zodat het niet overeenkomt met de rest van het huis, kiezen we een decor dat een zekere continuïteit creëert. Ter plaatse kiezen we voor een trendy coating die gemakkelijk te onderhouden is. Tomettes, tegels of zelfs vinyl imitatie parket zijn het meest geschikt. Wat de muren betreft, geven we de voorkeur aan lichte tinten als we willen dat deze worden gebaad in lichte of warmere kleuren als u liever een gezellige sfeer creëert. U kunt ook enkele planten in uw veranda installeren, ongeacht de functie die u eraan hebt toegewezen. Cactussen, bonsai en andere kamerplanten zullen daar een keuze maken.


Video: "Ons huis is zo mooi!" - RTL WOONMAGAZINE


Opmerkingen:

 1. Nezshura

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM.

 2. Shandy

  Daarin is er iets. Now everything is clear, thank you for the help in this matter.

 3. Kajizil

  Moet alles proberen

 4. Nikasa

  Mijn excuses, maar deze variant benadert me niet. Misschien zijn er nog varianten?Schrijf een bericht