Een afbeelding van een harde schijf voor uw kantoor

Een afbeelding van een harde schijf voor uw kantoorWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is niet altijd eenvoudig om kantooraccessoires en esthetiek te combineren! LaCie en Christofle pakken dit probleem aan door een harde schijf te bieden om als kunstwerk in uw kantoor te fungeren. We vertellen u meer voordat het item zelfs beschikbaar is voor verkoop.

Een nieuw perspectief voor kantooraccessoires

Omdat kantooraccessoires vooral technologische prestaties vereisen, blijft hun ontwerp vaak op de achtergrond. Daarom verbergen we liever harde schijven en andere computeraccessoires in plaats van ze op het bureaublad te plaatsen. LaCie werkte vervolgens samen met Christofle om een ​​object te maken dat een sterke indruk maakte en dat het luxueuze erfgoed van Christofle combineert met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Resultaat: een harde schijf die we met trots mogen exposeren.

Een waar kunstwerk

De LaCie Sphere is daarom een ​​harde schijf die met de hand is ingepakt in een bolvormige behuizing van zilvermetaal. De sferische vorm vereist dus een zorgvuldige beplating die alle knowhow vereist van de goudsmidwerkplaatsen van Christofle, gelegen in Normandië. Het object wordt op het bureau geïnstalleerd en het is moeilijk te raden dat de bol iets anders is dan een kostbaar decoratief accessoire. Aan de technologische kant heeft deze harde schijf een capaciteit van 1 TB met een USB 3.0-verbinding die voor goede prestaties zorgt. Maar schoonheid en technologie hebben een prijs en je moet 390 euro betalen om dit juweel te kopen. //www.lacie.com/fr/shop/

Video: Uw interne harde schijf extern maken. - Paradigit