Ontmoeting met Pauline Jannault, een van de drie winnaars van de Tremplin des Créateurs A Little Market

Ontmoeting met Pauline Jannault, een van de drie winnaars van de Tremplin des Créateurs A Little Market


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleine cupcakes als oorbellen, een ijsje om de nek of macarons die aan je pols hangen, welkom in de gastronomische wereld van Mamzelle Suzanne. Deze jonge ontwerper vol talent, won met deze steeds originele creaties, de Springboard of Creators A Little Market. Wil je iets meer weten over elegante en delicate fimo-sieraden? Interview met Pauline Jannault.

Wie verschuilt zich achter Mamzelle Suzanne?

Mijn naam is Pauline en ik ben 26 jaar oud. Suzanne is mijn tweede naam. Ik ben een assistent kinderopvang naast het maken van al deze kleine delicatessen!

Hoe ben je ontwerper geworden?

Ik besloot gewoon te doen wat ik leuk vond. In mijn kleine leven heb ik het gevoel dat ik veel artistieke velden heb aangeraakt zonder me echt te vestigen. Het is in de eerste plaats polymeerklei die ik gemodelleerd heb om te 'zien', en uiteindelijk zei ik tegen mezelf dat ik kon proberen een beetje van mijn universum te creëren door middel van sieraden. De grondigheid en de eenzaamheid hebben me nooit gehinderd en het is dankzij deze ongetwijfeld dat ik heb kunnen volharden en standhouden in een kleine kunst die op mij lijkt!

Vertel ons over je creaties

Ik wil ze origineel, zacht en discreet. Fris, soms ongebruikelijk, kinderlijk maar niet teveel. Ik hou van echt koken en het is ongetwijfeld een aanwinst om me onder andere nieuwe modellering cupcakes voor te stellen. Het is een snoeproze universum, maar een oude roos, een beetje poëtisch. Mijn handelsmerk is natuurlijk miniatuur delicatessen, maar ik hou ook van productieprocessen die meer aansluiten bij de trend! Van tijd tot tijd laat ik mijn modelleertools voor tangen en ringen achter en stuur de kleine pareltjes die glanzen door!

Je bent een van de 3 winnaars van de Springboard of Creators op Little Market, wat betekent dit voor jou?

Ik had niet gedacht dat ik zoveel steun zou krijgen van mijn omgeving, tot het laatste moment geloofde ik het niet! Ik realiseerde me dat ik in de loop van de maanden een echt netwerk van klanten / vriendinnen had gecreëerd waar ik echt op kon rekenen! Het is ontroerend dat we je werk op deze manier herkennen! Dan is het natuurlijk een geweldige springplank, het geeft je vleugels en ik wilde nog meer bewijzen dat ik deze plek verdiende met nieuwe creaties, nieuwe ideeën.

Toekomstige projecten?

Mijn winkel blijft rustig wonen op A Little Market, het moederbedrijf! Mijn grootste project is om altijd te blijven creëren, te reageren op gepersonaliseerde bestellingen, niet te teleurstellen wanneer we op iets uit mijn handen wachten, dit alles terwijl ik mijn vrije uren onmiddelijk probeer te vangen om ze te transformeren in pure lekkernijen! Ga naar haar boetiek A Little Market om de creaties van Mamzelle Suzanne te ontdekken.


Opmerkingen:

 1. Mezigal

  Zeker. I agree with all of the above-said. Let us try to discuss the matter.

 2. Karlyn

  En toch blijft er veel onduidelijk. Als het het niet moeilijk maakt, schrijf dan in meer detail.

 3. Dalziel

  En waar stoppen we?

 4. Willamar

  Enorm menselijk bedankt!

 5. Kajinris

  Begrijpelijk, bedankt voor een toelichting.

 6. Daill

  Ik heb het antwoord op je vraag gevonden op google.com

 7. Bazahn

  Het spijt me u te onderbreken, maar naar mijn mening is dit onderwerp niet langer relevant.Schrijf een bericht