Nieuwe Miele multifunctionele oven in de Prestige-collectie

Nieuwe Miele multifunctionele oven in de Prestige-collectie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de nieuwe G6000 inbouwapparatuurcollectie van Miele vraag ik om de oven! Een apparaat dat even efficiënt is als het, omdat het meer dan 100 programma's biedt met nieuwe functies zoals de Hydracook of het droogprogramma (niet voor uw was maar voor uw eten, kan ik u verzekeren). Je hebt geen excuses meer voor je verbrande gerechten.

Hydracook-functie: zoals in een hamam

Tijdens het koken wordt stoom in de ovenruimte geïnjecteerd. Door roterende warmte en vochtigheid te combineren, verkrijgen we opmerkelijke resultaten op gebak, brood of gebak. Deze functie kan worden gebruikt in automatische of handmatige modus (maximaal drie sprays water per bereiding). Onder de andere - talloze - functies, kunnen we ook het droogprogramma noemen voor het drogen van voedsel (de mogelijkheid om uw eigen gedroogde tomaten te koken) of de Crisp-functie waarmee u elk pizzadeeg knapperig kunt maken dankzij de diffusie van droger warmte. In totaal meer dan 100 programma's en functies beschikbaar om deze multifunctionele oven met een temperatuurbereik van 30 tot 300 ° C te bedienen.

Het M Touch-bedieningspaneel: zoals op een smartphone

Als de mogelijkheden enorm zijn, heeft Miele speciale aandacht besteed aan de toegankelijkheid en het intuïtieve gebruik van de oven dankzij het M Touch-bedieningspaneel. Met zijn TFT (een technologie die wordt gebruikt voor sommige LCD-schermen) aanraakscherm en in kleur, schakelt u eenvoudig van het ene programma naar het andere. Het is uiteraard mogelijk om de temperatuur en kooktijden te regelen.
Deze nieuwe multifunctionele oven is uitgerust met een draadloze thermoprobe, die de kookregeling vergemakkelijkt, vooral voor vlees. In termen van comfort zal de gebruiker kunnen profiteren van de Pyrofit-innovatie: omdat de accessoires volledig pyrolyseerbaar zijn, is het niet langer nodig om ze te verwijderen voordat de reinigingsfase wordt gestart. Ten slotte is deze ingebouwde oven uit de prestigieuze G6000-collectie verkrijgbaar in de Havana Brown-kleur, naast de traditionele zwart-witte kleuren. Miele wilde een stijlreactie bieden voor keukens in houtafwerking. Multifunctionele oven H 6860 BP, Miele, € 3.305.

Video: De nieuwe stoomovens van Miele


Opmerkingen:

  1. Ga!l

    De zeer waardevolle communicatie is opmerkelijk

  2. Chibale

    Nee

  3. Navid

    I regret that I cannot help you. I believe you will find the right decision here.Schrijf een bericht