Grafische patronen: fouten om te vermijden

Grafische patronen: fouten om te vermijden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Diamanten, driehoeken, cirkels, pijlen of zelfs vierkanten, grafische patronen zijn dit seizoen overal! Als we ze vooral leuk vinden wanneer ze een kamer van energie voorzien, kunnen ze ook onderdrukkend worden als we ze niet spaarzaam gebruiken. Er zijn een paar fouten te vermijden als u een overdosis mist. Kleuren, ophoping, keuze van onderdelen, hier zijn de tips om aan te nemen zodat u zich niet vergist.

Fout # 1: teveel patronen mengen

De opeenhoping in decoratie is vaak een beginnersfout. En wat betreft de geometrische patronen, is het belangrijk om te voorkomen dat ze zoveel mogelijk worden misbruikt. Als bepaalde associaties in perfecte harmonie zijn, zoals chevrons en driehoeken of diamanten en strepen, moeten andere worden verbannen! We verbieden de mix van chevrons en kleine cirkels die het decor overbelasten. Wat betreft de tijd om de kussens te kiezen die de bank sieren, we geven de voorkeur aan een of twee patronen om een ​​mooie harmonie te creëren.

Fout # 2: neontonen en pastelkleuren mengen

Omdat pasteltinten en neon kleuren erg trendy zijn aan de kant van grafische patronen, is het belangrijk om je kant te kiezen met het risico dat je te gedurfde, zelfs opzichtige associaties creëert. Neongeel en poederroze mengen zich bijvoorbeeld niet goed in het decor. Maar als je beide leuk vindt en het moeilijk vindt om te beslissen, sluit dan een compromis. Kleine kussens en tapijten met diamanten en neon driehoeken patronen geven energie aan de woonkamer, terwijl de chevrons en pijlen in bleke kleuren voor het beddengoed in de slaapkamer zorgen.

Fout nr. 3: daag ze alleen uit in de woonkamer

Als de woonkamer zich perfect leent voor het gebruik van geometrische patronen, weet dan dat dit niet de enige is. In de slaapkamer kun je in een bedlinnenversie in felle kleuren durven als je pep wilt toevoegen of in pastelkleuren als je liever een zachte setting creëert. Je kunt er ook op wedden dat ze een ietwat trieste vloer bekrachtigen met een lang tapijt voor de gang of een groot plein voor een trap. Wat de badkamer betreft, deze mag niet worden overtroffen! Als het douchegordijn ze vooral leuk vindt om een ​​goed humeur te creëren, worden de handdoeken ook afgescheurd.

Fout # 4: niet aan muren denken

En ja hoor! Grafische patronen kunnen ook gemakkelijk worden gebruikt op alle muren van het huis. In de kamer van een kind of baby geven we de voorkeur aan diamanten of kleine cirkels in pastelkleuren. Watergroen, hemelsblauw en poederroze zijn uiteraard welkom. Ook in een tienerslaapkamer tonen ze hun behangversie in meer levendige kleuren. Elektrische rode en blauwe driehoeken, gekleurde schijven hebben geen moeite om in stijl te exposeren. Wat betreft de ingang en de woonkamer, we aarzelen niet om ze op een enkel deel van de muur te durven om niet de indruk te wekken dat ze een caleidoscoop betreden. De zwarte halve manen op een witte achtergrond bedacht door Ferm Living zijn onze favoriet om in deze twee kamers te plaatsen.

Video: Mini Tabletop Arcades - Old vs. New


Opmerkingen:

 1. Gamuro

  Het is de waarheid.

 2. Kigal

  Ik zal slingeren, over de kwaliteit dan commentaar. Fijn bekijken!

 3. Bartoli

  Bravo, de bewonderenswaardige zin en het is tijdig

 4. Alin

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM, we zullen praten.

 5. Devereau

  Ik feliciteer, het lijkt me een uitstekend idee is

 6. Tabei

  Neem me niet kwalijk dat ik tussenbeide kom, ik wil ook mijn mening geven.

 7. Nigore

  Mijn excuses voor het interfereren, maar ik stel voor om de andere kant op te gaan.

 8. Tygolkree

  Mijn excuses, maar naar mijn mening vergist u zich. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht