Materiaalfocus: hoe kies je een snijplank?

Materiaalfocus: hoe kies je een snijplank?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om al uw stofsneden te maken, is het beter om uzelf uit te rusten met een snijplank. Inderdaad, dit accessoire zal een kostbare bondgenoot worden om de bescherming van uw werkplan tegen de slagen van het nieuws te verzekeren: 739781 ongelukkig mes. De snijplank is ook een essentieel hulpmiddel om u te helpen netjes te snijden. Om duidelijker te zien tussen de verschillende beschikbare modellen, volgen hier enkele tips om te volgen ...

Welk formaat snijplank moet ik kiezen?

De afmetingen van uw toekomstige snijtafel zijn hoofdzakelijk afhankelijk van het type naad dat je oefent. Als je grote stukken begint te maken, zul je onvermijdelijk belangrijke sneden moeten maken. Hoe groter de afmetingen van uw snijtafel, hoe meer u uw nieuws snijdt: 739845-stof is gemakkelijker te maken en vereist minder handling. Merk op dat er veel maten snijtafels zijn: 30x20 cm, 30x30 cm, 45x30 cm, 60x45 cm, 90x60 cm ... Afhankelijk van de grootte varieert de prijs van een snijplank tussen 18 en 60 euro.

Speciale snijplanken

Onder de verschillende modellen van snijplanken beschikbaar op de markt, sommige hebben bijzondere kenmerken:

 • de draaitafel: met een roterende snijvoet, dit snijplank maakt het mogelijk om de actu: 739845-stof gemakkelijker te positioneren en om nette sneden te oefenen op actu: 739781 roterende snijder. Verwacht een aanschafprijs van ongeveer 40 euro voor een roterend bord van 30x30 cm.
 • de snijplank strijken: met dit bord kunt u beide stoffen snijden op het nieuws: 739781 snijder en strijken op de buitenhoes die is bedekt met een hittebestendige bescherming.
 • de zelfherstellende mat: ontworpen in een specifieke coating, dit nieuws: 739821 snijmat onthult geen spoor van nieuws: 739781 snijder.

Video: 28 BRILJANTE HUISDECORATIEDIYS DIE BETER ZIJN DAN DIE IN IKEA


Opmerkingen:

 1. Wilbur

  Je vergist je niet, allemaal waar

 2. Yozshukinos

  Zoiets wordt niet verkregen

 3. Rooney

  Logisch, ik ben het ermee eens

 4. Bainbrydge

  Ik raad u aan de site te bezoeken, waar veel artikelen staan ​​over het onderwerp dat u interesseert.Schrijf een bericht