Een wind van vrijheid waait op het decor van de lente

Een wind van vrijheid waait op het decor van de lente


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De bloemenstof die erg trendy is in de jaren '70, staat dit seizoen altijd bovenaan in onze interieurs. Beschikbaar in behang, decoratief en keukenaccessoires, nodigt het zichzelf uit in elke kamer in het huis. Roze en romantisch, geel en lente of zelfs groen en natuurlijk, hij is niet bang om alle kleuren te gebruiken om zich aan alle stijlen aan te passen. Volledig baken op een huidig ​​motief dat meer dan een eeuw geleden werd geboren.

Wie is hij

Uitgevonden door Arthur L. Liberty in 1875, die zijn naam dankt aan de beroemde stof, heeft de beroemde bloemenprint de decennia doorkruist zonder ooit te verouderen. Het is een echte bron van tijdloze inspiratie en komt vandaag nog steeds voor in mode- en decoratiecollecties. Als Liberty eigenlijk een geregistreerd handelsmerk is, duidt het nu alle lichte stoffen met bloemmotieven aan. Maar niet alleen, want als de kussens en het beddengoed ze hebben overgenomen, zijn het ook de decoratieve accessoires die ze gebruiken. In een klein dienblad of zelfs als een lamp, vindt het zichzelf opnieuw uit om te harmoniseren met ons eigentijdse decor.

Fotocredits: Betsy / Boqueroton

Hoe het aan te nemen?

Het voordeel van het Liberty-patroon is dat het perfect past bij veel stijlen. In een kamer met een romantische sfeer, durf je zonder jezelf te beroven van beddengoed, gordijnen en zelfs behang. Ook in de ruimte van een klein meisje past het perfect bij witte meubels in de kleuren roze en paars. In de woonkamer brengen we de Liberty in kleine details aan om niet te meisjesachtig te zijn: vierkante of lange kussens of zelfs een kleine lamp zijn voldoende om het decor te perfectioneren. Wat betreft de keuken of de tafeldecoratie, ze zijn gesublimeerd met een klein dienblad, bestek of zelfs borden bedekt met de tijdloze bloemen- en veerprint.

Fotocredits: 3 Suisses / Saber

Video: Huisje Boompje Beestje De wind waait kijk je op npo nl


Opmerkingen:

 1. Vucage

  Het interessante moment

 2. Kardal

  Dit bericht is onvergelijkbaar))), ik vind het leuk :)

 3. Durwin

  Hmm ... Nothing at all.

 4. Norwyn

  Zeker. Ik word lid van al het bovenstaande. Let us try to discuss the question

 5. Delray

  Uitstekende communicatie goed)))

 6. Dealbert

  Ik ben eindelijk, mijn excuses, dit is niet het juiste antwoord. Wie kan er nog meer zeggen?

 7. Eshkol

  Daarin zit iets. Bedankt voor de hulp bij deze vraag, kan ik daar ook iets mee?Schrijf een bericht