Moederdag: een hart voor moeder

Moederdag: een hart voor moeder


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vergeet voor Moederdag op 25 mei het geschenk niet, maar vooral de kleine details die deze dag echt uniek maken voor je moeder. In de stoornis citeren we het ontbijt op bed, de verse croissants, een uitnodiging voor het restaurant of zelfs een goede cake die erg zacht is gemaakt door de kinderen (niet-subliminale boodschap bedoeld voor mijn familie). Voor degenen die inspiratie voor de taart missen, bieden we twee kauwbare ideeën die het hart van elke moeder zouden smelten. De eerste oplossing vereist een beetje werk, maar het is indrukwekkend en vereist niet dat je thuis veel verschillende gebruiksvoorwerpen nodig hebt. Het is een aardbeiencompote-taart waarop we zachtjes harten van zanddeeg leggen. Om sneller te gaan, zal het gebruik van een hartvormige koekjessnijder de realisatie vergemakkelijken, maar je kunt heel goed je vormen snijden met een mes.
Fotocredit: Philips Als de taak een beetje te moeilijk lijkt, vallen we terug op de klassieker, de familietaart waarvan het recept van generatie op generatie wordt doorgegeven. Of het nu gaat om de eenvoudige yoghurtcake of de beroemde chocoladetaart, het recept waarvoor je jaloers geheim houdt, het maakt eigenlijk niet uit, want het belangrijkste zit in de container. Een hartvormige vorm zoals de Corolle hartvorm van Emile Henry (€ 29,90) zal eenvoudig maar zeker de liefdesboodschap overbrengen die je naar je moeder stuurt.
Fotocredit: Emile Henry Als deze twee recepten de aanwezigheid van een volwassene in de keuken vereisen (met name voor het gebruik van de oven), is het absoluut noodzakelijk dat de kinderen deelnemen aan de realisatie, zelfs als het alleen om een ​​kwestie van of een paar stappen om ze trots te maken om tegen hun moeder te zeggen: "Ik heb het gedaan!". Op deze manier weten we zeker dat we het laatste ingrediënt niet vergeten, namelijk:een scheur in het oog ". Bij deze moederdagtaart gaat er niets boven een lief klein woordje dat je aanbiedt in de vorm van een poster "Happy Mother's Day" om te downloaden.

Video: HOE TEKEN JE EEN MOEDERDAG HART? MOTHERDAY HEART DRAWING


Opmerkingen:

 1. Tejin

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 2. Grogami

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. Schrijf in PM, we zullen het bespreken.

 3. Hagaleah

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik kan mijn weg vinden om deze vraag te omzeilen. Voer in dat we bespreken. Schrijf hier of in PM.

 4. Hilel

  Het heeft het geraakt! Het heeft het bereikt!

 5. Bodi

  Geen tijd voor liefde nu, Fin. Crisis is een serieuze zaakSchrijf een bericht