Ik ontdek het schilderen op textiel

Ik ontdek het schilderen op textiel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Schilderen op textiel is vooral één techniek, onder andere voor het aanpassen van textiel. Het zal je om wat geduld vragen en natuurlijk ... om van schilderen te houden!

Wat is schilderen op textiel voor?

Het is duidelijk dat dit een mooie techniek is die iedereen zal aanspreken die graag textielobjecten personaliseert of kleding, tassen, kussens en andere stoffen die in onbruik zijn geraakt nieuw leven inblazen, en gewoon schilderen. Je zult zien dat als je wordt toegepast, er leuke uilen zullen zijn.

Welke verf om mijn textiel aan te passen?

Weet eerst dat als je al een ziel van een schilder hebt en je hebt thuis acryl, je gewoon een specifiek medium kunt kopen om je verf te verdunnen en hechting en flexibiliteit te garanderen als je hem wilt gebruiken. op nieuws: 739845 stof. Als dit niet het geval is, zijn er verschillende soorten textielverf waarmee u op vrijwel elk nieuwsitem kunt schilderen: 739845 stof zonder afwerking (vergeet niet uw stoffen te wassen voordat u met uw project begint.) Een van de beroemdste doeken met stof is die van het merk Pébéo, onder de naam Setacolor, die u een onberispelijke weergavekwaliteit zal garanderen. Nadat u de patronen op het strijkijzer hebt bevestigd, krijgt u heldere kleuren die perfect bestand zijn tegen wassen en licht, zonder aanslag of barsten. Kies de zogenaamde "transparante" kleuren als u op nieuws wilt schilderen: 739845 lichte stof en "ondoorzichtige" kleuren voor uw donkere stoffen. Je kunt ook plezier hebben met tinten met glanzende of metaalachtige effecten of zelfs met textielverf in reliëf waarmee je mooie decoraties kunt maken terwijl je volume hebt.

Hoe te beginnen?

Om te beginnen is de stenciltechniek de eenvoudigste. Liever stencils die perfect aansluiten op het nieuws: 739845 stof of als u uw eigen stencils maakt, gebruik dan een spray van tijdelijke lijm om ze correct te bevestigen. Je kunt dan proberen echte kleine illustraties op je textiel te schilderen, gewoon met je kleuren en je nieuws: 739807-penselen! Om uw ontwerp op het textiel over te dragen, vermijd de tracering, gebruik carbonpapier, een licht bord of, als dat niet het geval is, een raam en een beetje zon om het ontwerp transparant te kunnen kopiëren! En ongeacht de textielverftechniek die u gebruikt, overweeg om een ​​vel tussen uw tafel en uw textiel te plaatsen, omdat de verf erdoorheen gaat!
 


Video: 22 GEWELDIGE DIY T-SHIRT DECOR IDEEËN


Opmerkingen:

 1. Valentin

  Bedankt voor het artikel. Zoals altijd blij

 2. Mekinos

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Pranav

  Tussen ons zeg ik, ik raad je aan om google.com te bekijken

 4. Ogelsvy

  En dus is alles niet slecht, gewoon heel goed!

 5. Kigar

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf me in PM.

 6. Ashtin

  Het samen. Dit was en met mij. We zullen deze vraag bespreken.Schrijf een bericht