Pure kleuren in de kijker

Pure kleuren in de kijker


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om uw interieur meer energie te geven, zet u in op sterke en pure kleuren. Het huis is versierd met drie primaire kleuren in aanrakingen, in totale look of in patchwork-versie. Zodat we niet langer aarzelen, we hebben plezier met blauw, rood of zelfs geel in ons decor.

Blauw

Doet denken aan de zee en de lucht, blauw, zeer trendy in het huis dit seizoen, inspireert kalmte en sereniteit. Positieve en ontspannende kleur, het helpt om te vechten tegen slaapstoornissen, dus we aarzelen niet om het in de slaapkamer te gebruiken. Je kunt spelen op geverfde muren, maar ook op accessoires die verkrijgbaar zijn in blauw, zoals beddengoed, kussens of vloerkleden. Qua meubels vindt u ook kleine nachtkastjes of lampen die deze kleur gebruiken. Blauw roept ook water op en vindt gemakkelijk zijn plaats in een badkamer in een totale lookstijl of in kleine details. Deze primaire kleur komt ook geleidelijk de woonkamer binnen. Adopteer het met stoffen op de bank en gordijnen of zelfs behang. Het zal een verfrissende en ontspannen sfeer in de woonkamer creëren die wordt geassocieerd met natuurlijke kleuren zoals beige of grijs.

De rode

Vol energie en vooral met karakter, is rood altijd een echte bondgenoot geweest op het gebied van decoratie. Bekend als een warme kleur, vangt het licht en creëert het een warme en stimulerende sfeer in elke kamer. We nemen het ook op in ruimtes zoals de keuken, de woonkamer en zelfs de ingang om gezelligheid te brengen. In de keuken associëren we het met houten meubels en strooien we het hier en daar in kleine details om een ​​bistro-stijl te creëren of kiezen we voor een meer eigentijdse versie met volledig rood gelakte meubels. In de woonkamer wordt het zeer design vergezeld door meubels met pure lijnen en donkere kleuren zoals zwart of antraciet grijs. Minder gebruikelijk, maar net zo decoratief, je kunt het in de slaapkamer van een tiener durven door een enkel deel van de muur te bedekken en op een paar accessoires zoals een tapijt en frames te wedden.

Geel

Als geel al lang wordt geassocieerd met een opzichtige decoratie, komt het vandaag weer op de voorgrond om zeer designerruimtes te creëren. In een popkamer, in een badkamer in etnische stijl of in een stedelijke kamer past hij zich aan alle sferen en alle kamers aan. Om het decor van de woonkamer op te fleuren, zet je gele accessoires zoals kussens of een tapijt op en combineer je ze met grijze of zwarte meubels om een ​​eigentijdse stijl te creëren. Breng in de badkamer wat zon binnen om de dag in een goed humeur te beginnen met bijvoorbeeld een vleugje geel op de muren of op het douchegordijn. Wat betreft de eetkamer, het is niet te overtreffen. Om het een etnische kant te geven, kunt u alle muren geel schilderen; waardoor indrukwekkend houten meubilair tevoorschijn komt. Onze praktische doe-het-zelfvideo's

Video: Top 45 beste verf kleurcombinatie in de woonkamer. design & ideeën & inspiratie