Video: keramische voorwerpen afvuren

Video: keramische voorwerpen afvurenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voordat je begint met het maken van keramische objecten, is het goed om alle trucs te kennen. In deze video laat Claudia de Fenoyl, expert op dit gebied, u zien hoe u uw objecten kookt om perfecte creaties te verkrijgen.

Bekijk de video:

Keramisch vuren: bereid je voorwerpen voor

Zodra uw keramische objecten zijn gevormd, moet u ze voorbereiden om te koken. Claudia laat je hier zien hoe je email uit je creaties kunt verwijderen. Wanneer u uw keramische voorwerpen met het glazuur kookt, worden ze plakkerig in de oven en daardoor onbruikbaar. Geef daarvoor een zeer natte spons op je keramische creaties, zodat alles verdwijnt. Nadat de bereiding is voltooid, kunt u doorgaan met bakken in de oven.

Keramische vuren: oven voorbereiding

Begin met het plaatsen van uw verschillende voorwerpen op de bodem van de oven. Zorg ervoor dat ze elkaar niet raken of de oven niet aanraken, omdat ze zich aan elkaar hechten. Aarzel niet om een ​​vloer te leggen met een keramische plaat, om meer objecten te koken: het koken duurt ongeveer 24 uur, het is beter om het meeste uit uw tijd te halen. Sluit vervolgens uw oven en begin met koken. De temperatuur stijgt langzaam tot 1030 ° C en blijft daar ongeveer twintig minuten, alvorens langzaam te dalen. Dankzij Claudia de Fenoyl zullen koken van keramische objecten binnenkort geen geheimen meer voor je hebben. Bekijk de video Keramische objecten koken op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Insideeus - Ecstasy Official Video