Video: Japanse ballen aanpassen

Video: Japanse ballen aanpassen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je weet niet wat te doen met je Japanse bal die saai en verdrietig lijkt? Anna Pagès biedt aan het aan te passen om het esthetischer en origineler te maken.

Bekijk de video:

Aanpassing van Japanse ballen: voorbereiding van het materiaal

Om je Japanse bal aan te passen, biedt Anna je aan om hem te bloeien met twee vellen bloemenpapier van 60 x 80 cm. Snijd eerst elke bloem van je bladeren in de vorm van de bloemblaadjes. Draai het papier om terwijl u het snijdt met uw hand tegenover de schaar. Dit werk is een beetje moeizaam, maar je zult er geen spijt van krijgen nadat je het resultaat hebt gezien.

Aanpassing van Japanse ballen: lijmen en drogen

Zodra je bloemen zijn gesneden, moet je ze plakken. Doe hiervoor witte vinyllijm in een kom en plaats met een kleine borstel een stip lijm in het midden van een van je bloemen om het te repareren. Begin bij de bovenkant van je Japanse bal en herhaal het gebaar terwijl je in een slak afdaalt. Aarzel niet om voor de eerste rij de bovenkant te overtreffen: dit geeft een bossig effect aan uw creatie. Om het eindresultaat aantrekkelijker te maken, legt u de bloemen op elkaar en wisselt u de maten af ​​wanneer u plakt. Omdat het aanpassen van Japanse ballen ongeveer 8 uur duurt, adviseert Anna je om het werk over twee of drie dagen te spreiden om je niet te vervelen. Als je klaar bent met lijmen en drogen, hoef je alleen maar een lint door de metalen cirkel te halen om je bal op te hangen. Dankzij Anna Pagès komt een stukje Japanse tuin in je interieur! Bekijk de video Japanse ballen aanpassen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: The golf ball that made golfers too good