Video: pas een kussen aan in een industriële stijl

Video: pas een kussen aan in een industriële stijl

Diane Lallement, specialist in textielverven, biedt u een kussenhoes aan in een industriële stijl. Deze originele creatie past goed bij je hele interieur.

Bekijk de video:

Kussen aanpassen: maak de hoes klaar

Kies een ronde kussenhoes, zodat deze overal in uw huis past, en bereid hem voor op het schilderen. Plaats hiervoor een vel schuurpapier erin om het nieuws te behouden: 739845 stof, trek vervolgens met een potlood en een liniaal de lijnen na die als ondersteuning voor uw tekst dienen, zodat deze laatste recht is. Geef de voorkeur aan het potlood, dat heel goed vertrekt met een gum of na een eerste machinewas. Het blijft alleen om je tekst te schilderen.

Kussen aanpassing: textiel schilderij

Zodra uw omslag is voorbereid, plaatst u een industriële stijlsjabloon op uw nieuws: 739845 stof. Neem een ​​droge pocheerborstel en dompel deze rechtstreeks in je emmer met textielverf. Gebruik niet te veel verf, dit voorkomt overlopen en vlekken. Verwijder hiervoor vóór elke penseelstreek de overtollige verf. Tik vervolgens verticaal op de letter op de actu: 739845-stof en verwijder het sjabloon. De laatste is schoon van binnen, dus je kunt doorgaan naar je andere letters. Als je schilderij klaar is, moet het worden gerepareerd. Wacht 3 tot 5 minuten en plaats vervolgens perkamentpapier op de actu: 739845-doek voordat u een strijkijzer zonder stoom gebruikt op de temperatuur "linnen". Met dank aan Diane Lallement voor haar originele kussens! Bekijk de video Personaliseer een kussen in industriële stijl op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.